Holdtræning

Holdtræning i ör&sund er sjovt og effektivt. Sjovt fordi man lærer af hinanden, får god energi og får måske endda nye venskaber. Effektivt fordi man opbygger styrke og kondition. På et hold har du træningspartnere og en instruktør, der støtter dig i at gå det ekstra stykke, der gør en forskel. Find inspiration til din holdtræning nederst på siden.

Tilmelding

Du kan tilmelde dig holdtræning via vores gratis App til SmartPhone eller Tablet, her på hjemmesiden under “booking”, på skærmen ved receptionen eller ved at ringe til receptionen på  49 19 38 00.

Som medlem kan du booke dig 2 uger frem i tiden på alle hold. Det er dog ikke muligt at booke overlappende holdtimer, og du kan have 10 reformer bookinger pr. 14 dage.

Husk at medbringe en hængelås til skabene i omklædningen, den skal min. være 40 eller max. 70 mm. Bemærk at det ikke er muligt at have et fast skab.

Gratis App til din SmartPhone eller Tablet

Her kan du booke, afmelde og holde styr på dine hold samt opdatere dit medlemskab, se din træningshistorik og meget mere, direkte fra din SmartPhone eller Tablet.

Hent vores App til SmartPhone eller Tablet på Itunes eller Google Play.

Gratis sms service til dig

ör&sund sender altid en sms til dig, hvis der sker ændringer af et hold, eller hvis du rykker op og får en plads fra ventelisten.

Ønsker du at få en påmindelse på dagen eller aftenen før din booking, kan dette vælges i din brugerprofil, som du finder under “booking”. Ønsker du denne service koster den kr. 1,- pr. sms.

Venteliste

Hvis du står på venteliste, indikerer du, at du ønsker og har mulighed for at deltage på holdet. Husk at slette dig fra ventelisten, hvis du ikke længere ønsker at være skrevet op til en plads på holdet. Såfremt du rykker op fra venteliste, vil du modtage en gratis sms om dette.

Fremmøde

Ved holdtræning skal du være tjekket ind senest 10 min. før holdet starter. Vi beder dig om at møde til tiden – både for din egen skyld og af respekt for de øvrige deltagere på holdet. Kommer du mere end 5 min. for sent til holdstart, kan du ikke deltage på holdet. Det øger din risiko for skader og forstyrrer de øvrige deltagere.

Afbud

Hvis du ønsker at melde afbud til et hold, skal det ske senest 2 timer før holdstart. Er du tilmeldt et morgenhold med start til og med kl. 9, skal du melde afbud aftenen før inden kl. 21.

Afmelding af morgen/formiddag Reformer hold som starter inden kl. 12.00 skal ske aftenen før inden 21.00. Eftermiddag/aften Reformer hold skal afmeldes samme dag inden kl. 12.00.

Du kan melde afbud inden for tidfristerne, på hjemmesiden under “booking”, via vores gratis App til SmartPhone eller Tablet samt på skærmen ved receptionen.
Har du ikke meldt afbud i tide, vil du blive opkrævet et gebyr kr. 50,-jf. prisliste. (Reformer kr. 100,-jf. prisliste).

OMKLÆDNING, BAD OG SAUNA

I vores indbydende omklædning finder du vaskeklude, føntørrer, vatpinde, vatrondeller og en lækker håndcreme til brug efter træning. I alle baderum er der lækker hår- og badeshampoo. Her finder du også vores populære sauna. I ”primetime” vil saunaen oftest være varm ellers sig til i receptionen før dit bad. Musikken er specielt udvalgt, så du har en dejlig afslappende tid efter din træning.

Husk at medbringe en hængelås til skabene i omklædningen, den skal min. være 40 eller max. 70 mm. Bemærk at det ikke er muligt at have et fast skab.
Læs mere om vores mange og forske

Læs mere om vores mange og forskellige holdtyper herunder i boksene