Behandlinger

Kostvejleder

KOSTVEJLEDER

MIN FILOSOFI – GIV DIG LOV TIL AT ’SYNDE’

Jeg har arbejdet med kost- og livsstilsændringer i snart 10 år, ud fra en bevidsthed om, at al forandring starter hos os selv. Sundhed handler om at skabe balance mellem krop og sind. At spise sundt og holde sig i form, er vigtigt, men vi skal også huske at give os selv lov til at ’synde’ og prioritere det søde liv med fest og farver. Det må aldrig blive kedeligt og surt, for så holder en livsstilsændring ikke i længden.

Tinna Maria Nielsen

MIT ARBEJDE – DIN LIVSSTILÆNDRING

Jeg er uddannet kostvejleder, livsstilscoach, helbredskonsulent og fitnessinstruktør og arbejder med individuelle forløb, og gruppeforløb for voksne og for børnefamilier samt forløb for medarbejdere i virksomheder og institutioner. Jeg holder foredrag i livsstilsændring, herunder kost, motion og vægttab og underviser på vægttabshold.

Book en tid

INBODY KROPSMÅLING – KEND DIG SELV

Er du nysgerrig på, hvordan sammensætningen af muskler og fedt i din krop er, så kan en kropsmåling på den avancerede InBody analysevægt give dig et meget præcist svar. Målingen viser også, hvor på kroppen dit fedt sidder, herunder fedtet omkring de indre organer. At kende sammensætningen har værdi både i forhold til dig, der ønsker reel muskelopbygning og til dig, der ønsker vægttab. Ved målingerne kan du nøjagtigt følge, om din indsats på kost- og træningssiden giver dig den muskelvækst eller det fedttab, du ønsker. Jeg giver dig en vurdering af, hvor du ligger på sundhedsskalaen, og hvordan du kan forbedre tallene via kost og motion.

Om InBody – en InBody måling viser i 90% af alle tilfælde samme resultat som DEXA-scanning, der anses for den mest præcise målemetode i forskningssammenhænge.

PRISER OG BOOKING

Kostvejledning: 600,-

Kostvejledning incl. personlig kostplan: 950,-

​Individuelt vægttabsforløb( 10 sessioner): 2.800,-

​Individuelt vægttabsforløb m. træning (10 sessioner) kr.4.900,-

​Vejning 10 klip: 1.500,-

​Vejning 5 klip: 800,-

​InBody måling: 170,-

​InBody måling 3 klip: 450,-

​“Kom i gang med træning ved vægttab”: 600,-

Kontakt Tinna på ​61718176​ eller på sense@live.dk

KOSTVEJLEDNING – VEJEN TIL ET SUNDERE LIV

Måske ønsker du at leve et sundere liv, få styr på dine dårlige vaner eller få idéer til, hvordan du får f.eks. lidt flere grøntsager ind i din daglige kost. Måske ønsker du at få konkret viden om, hvad du bør spise før og efter træning for at opbygge muskulatur, eller hvad du skal spise op til et vigtigt løb. Jeg kan hjælpe dig med at lægge kostplan og give dig vejledning og gode ideer til, hvordan du ændre din nuværende kostsammensætning.

VÆGTTAB DER HOLDER

Ønsker du et tabe dig – hvad enten det er 5 kilo eller 30 kilo – er det naturligt, hvis du har brug for vejledning, motivation og støtte til at opnå og fastholde dit mål. Jeg kan udarbejde vægttabsplaner, som tager udgangspunkt i dig, dine behov og den hverdag, du lever i. Der er ikke tale om en slankekur med forbud, fornægtelse og restriktive kostplaner. Vi taler varigt vægttab, og derfor skal det blive en naturlig del af din måde at leve på. Da jeg også er fitnessinstruktør, kan jeg hjælpe dig med at få implementeret motion i den form, der passer til dig, således at kosten og motionen kommer til at understøtte hinanden.

Book en tid

Velkommen til en verden af holdtræning, fitness, sundhed og fysiurgiske behandlinger.

Alt hvad du skal bruge for at for blive Ôr&sund.

Åbningstider​

Mandag – torsdag

06.00 – 21.30​

Fredag

06.00 – 19.00​

Lørdag

08.00 – 16.00​

Søndag

08.00 – 16.00​

Helligdage

08.00 - 14.00

Vi har bemanding i hele åbningstiden, 365 dage om året.

Kontaktoplysninger

ÖR&SUND FITNESS ApS

Humlebæk Strandvej 21, 3050 Humlebæk

Klik her for rutevejledning

Telefon: 49 19 38 00

E-mail: reception@orogsund.dk

CVR​: 33256914