Holdtræning

Reformer Puls & Styrke

Vi sætter tempoet op og fokuserer på at opnå styrke og kondition gennem brugen af jumpboardet

​Velkommen til Reformer Puls & Styrke!

Dette hold er perfekt til dig, der elsker at få sved på panden og ønsker en intens og energisk træning, hvor du virkelig kan mærke pulsen stige. Vi sætter tempoet op og fokuserer på at opnå styrke og kondition gennem brugen af jumpboardet.

Jumpboardet er ikke kun for benene - det er en fantastisk core-træning og giver dig en sjov og udfordrende oplevelse. Med dynamiske bevægelser bliver dit træningsrepertoire udvidet, samtidig med at du får en fremragende cardio-træning.

På Reformer Puls & Styrke udfordrer vi dig maksimalt. Vi arbejder med det samme program i en periode, så vi kan forfine teknikken og komme dybere i hver øvelse. Denne tilgang giver os mulighed for at lære øvelserne bedre at kende fra gang til gang og dedikere al vores koncentration og energi til selve træningen.

Træningen er dynamisk og effektiv, da den kombinerer din egen kropsvægt med reformerens fjedre, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse belastningen efter dine behov.

Forvent sved på panden mens du opbygger lange, slanke og stærke muskler. Du vil efter få træningsgange opleve, at din smidighed, balance og koordination styrkes.

Kom og oplev en sjov og udfordrende træning på Reformer Puls & Styrke.oesox ( træningssokker med tæer), samt en drikkedunk. Det er også vigtigt at du ikke har træningstøj med lynlåse på.

​​

Vil du læse om flere af vores hold?​

Velkommen til en verden af holdtræning, fitness, sundhed og fysiurgiske behandlinger.

Alt hvad du skal bruge for at for blive Ôr&sund.

Åbningstider​

Mandag – torsdag

06.00 – 21.30​

Fredag

06.00 – 19.00​

Lørdag

08.00 – 16.00​

Søndag

08.00 – 20.00​

Helligdage

08.00 - 14.00

Vi har bemanding i hele åbningstiden, 365 dage om året.

Kontaktoplysninger

ÖR&SUND FITNESS ApS

Humlebæk Strandvej 21, 3050 Humlebæk

Klik her for rutevejledning

Telefon: 49 19 38 00

E-mail: reception@orogsund.dk

CVR​: 33256914