Træning

Træning hos Ör&sund

Læs mere om de forskellige aktiviteter og faciliteter hos Ör&sund.​

Er du klar til at melde dig ind?

Holdtræning

​På holdene undervises du af en topmotiveret, professionel og velforberedt instruktør. Instruktøren hjælper dig til korrekt udførelse af øvelserne og får dig til at give dig det ekstra , end når du træner på egen hånd. Med god musik og en træningsmakker kommer man ofte længere.

I Ör&sund Fitness tilbydes du et af Nordsjællands største udvalg inden for holdtræning. Vi tilbyder alt fra yoga til sveddryppende styrketimer, udfordrende Group Cycle hold til den unikke eksklusive Reformer Pilates træning. Uanset dit niveau vil der altid være hold, der passer til lige netop dig fra tidlig morgen til sen aften. Lige nu kan du vælge mellem 95 ugentlige træningshold – Vi har det største udvalg i Humlebæk.

Fitness & styrketræning

​Det er nemt at komme i gang hos Ör&sund fitness. Vi har åbent fra tidlig morgen til sen aften, 365 dage om året, og der er altid en i receptionen, der kan hjælpe dig i hele vores åbningstid.


På vores 1. sal finder du en selvstændig fitness-, styrke- og cardioafdeling.

Du kommer godt fra start med en af vores dygtige fitnessinstruktører. Vi sørger for, at du får et personligt træningsprogram, som matcher din fysik, dine behov og dine mål. Programlægningen slutter dog ikke her. Hver 4. uge har du mulighed for en op til 30 min. gratis opfølgning af dit program, så du kan opnå de bedste resultater og den bedste udvikling i din træning.

Hvis du ønsker yderlige progression i din træning eller har brug for en, der hjælper dig under din træning, har vi i Ör&sund Fitness flere dygtige Personlige trænere til rådighed. Ydermere sørger vi for, at du får en gratis Kropsmåling hos vores kostvejleder.

Tilføj lidt ekstra luksus, før eller efter din træning

Skal du forkæles før eller efter din træning, eller når det lige passer ind i din dagligdag, så tilbyder vi, udover den gode træning, en verden af velvære, sundhed og fysiurgiske behandlinger. Oplevelser for både krop, sind og lige det du udover træningen skal bruge for at blive Ör&sund.

Du finder her i Ör&sund et stort behandlerteam som bl.a. tilbyder massage, hot stone, aromaterapi, ansigtsbehandling, body SDS, kostvejledning, hypnose, coaching, fysioterapi og meget mere.

Vores team af behandlere har åbent når du har tid, hverdage og weekender, og du kan nemt booke tid til en behandling.​

Gratis programlægning & opfølgning hver 4. uge

Hos Ör&sund Fitness står vi altid klar til at guide og vejlede dig i brugen af udstyret. Inkluderet i alle medlemskaber er en gratis personlig programlægning vejledt af vores uddannede personale.

En programlægning sker altid 1 til 1 i samarbejde med en erfaren uddannet fitnessinstruktør. Dit program er personligt og bliver sammensat efter dit niveau, ønsker og fysiske tilstand. Herefter har du mulighed for – hver 4. uge – at få en opfølgning på dit program, således at du oplever en udvikling i din træning og bevarer motivationen.

Kontakt receptionen på 49 19 38 00 eller send os en mail på reception@orogsund.dk for at høre mere om de mange og forskellige muligheder, der er for at hjælpe dig i gang og nå dine mål.

Ønsker du, at en personlig træner skal hjælpe dig med et personligt træningsforløb, kan du læse mere under Personlig Træning.

Prøv os gratis i en hel uge

Prøv en uges gratis medlemskab, inden du bestemmer dig.
​Book dig på hold og styrketræn al det, du har lyst til i en hel uge.
​Det er helt gratis og uforpligtende, og der er selvfølgelig professionel hjælp fra start til slut.

Ønsker du en træningsvejledning af 1 times varighed, koster denne kr. 200,- ( normal pris kr. 395,-) som bliver refunderet, hvis du efterfølgende melder dig ind.
​Kontakt receptionen på 49 19 38 00 eller benyt dig af kontaktformularen

Omklædning, bad & sauna

I vores omklædning finder du vaskeklude, føntørrer, vatpinde, vatrondeller og håndcreme. I alle baderum er der både hår- og badeshampoo. Ved baderummet finder du vores sauna, med følgende åbningstider:

Mandag-torsdag: 8.30-11.30 og 17.30-20.30

Fredag: 8.30-11.30

Lørdag-søndag: 8.30-11.30

Husk at medbringe en hængelås til skabene i omklædningen, som min. skal være 40 og max. 70 mm. Bemærk at det ikke er muligt at have et fast skab.

Velkommen til en verden af holdtræning, fitness, sundhed og fysiurgiske behandlinger.

Alt hvad du skal bruge for at for blive Ôr&sund.

Åbningstider​

Mandag – torsdag

06.00 – 21.30​

Fredag

06.00 – 19.00​

Lørdag

08.00 – 16.00​

Søndag

08.00 – 20.00​

Helligdage

08.00 - 14.00

Vi har bemanding i hele åbningstiden, 365 dage om året.

Kontaktoplysninger

ÖR&SUND FITNESS ApS

Humlebæk Strandvej 21, 3050 Humlebæk

Klik her for rutevejledning

Telefon: 49 19 38 00

E-mail: reception@orogsund.dk

CVR​: 33256914