Holdtræning

Ki-Zen yoga

Denne yoga er baseret på meridian systemet. De 12 store meridianer er energi veje, hvor Ki (energi / livskraft / prana / chi) bevæger sig gennem og ud i hele kroppen. Når Ki ikke flyder korrekt og harmonisk, opstår der ubalancer.

​Vi vil arbejde med de fem energiretninger og meridiansystemet gennem prana’er og fysiske øvelser (asanas), komme i kontakt med din indre krop, hvor Ki tager plads og regenererer kroppen. Du lærer at bruge og bevare den energi (Ki), du har til rådighed.

Vi styrker de inderste små korte muskelfibre, som holder vores korpus i den rette stilling og går lidt mere på opdagelse i vores indre oplevelse af at overgive kroppen til afspænding, efter den har ydet og præsteret. Samtidig får du lidt mere fokus på den udrensende og afspændende effekt via vejrtrækning.

Ved at fordybe dig i stillingerne og vende opmærksomheden indad i takt med åndedrættet, kommer du helt ind til kroppens kerne af følelsesmæssige spændinger. Ved at overgive dig lige her glider du over i din energetiske krop. Det er her kroppen vil søge tilbage til den harmoniske tilstand, der er til rådighed i hukommelsen.

Husk at medbringe et håndklæde, samt yogamåtte.

Besøg os på Facebook eller Instagram, hvor du finder billeder og videoer af dagligdagen, opslag samt tilbud, events, m.m.

Vi ses – Namaste


Vil du læse om flere af vores hold?​

Velkommen til en verden af holdtræning, fitness, sundhed og fysiurgiske behandlinger.

Alt hvad du skal bruge for at for blive Ôr&sund.

Åbningstider​

Mandag – torsdag

06.00 – 21.30​

Fredag

06.00 – 19.00​

Lørdag

08.00 – 16.00​

Søndag

08.00 – 16.00​

Helligdage

08.00 - 14.00

Vi har bemanding i hele åbningstiden, 365 dage om året.

Kontaktoplysninger

ÖR&SUND FITNESS ApS

Humlebæk Strandvej 21, 3050 Humlebæk

Klik her for rutevejledning

Telefon: 49 19 38 00

E-mail: reception@orogsund.dk

CVR​: 33256914