Behandlinger

Skønhedsekspert

SKØNHEDSEKSPERT

BODY AND BEAUTY CLINIC

Irina Berg er eksamineret skønhedsekspert og tilbyder behandling inden for TEI system, ansigstbehandling, massage og manicure.

ANSIGTSBEHANDLINGER

Lad mig hjælpe dig med at se godt ud..! Kom og nyd det – slap af og få en ansigtbehandling – der til stadighed forynger og din hud – udglatter og formindsker rynker og aktiviserer blodcirkulationen, ernærer og beriger hudcellerne – så du kommer til at se mere frisk og yngre ud!

Huden bliver flottere og du får et friskere og yngre udseende, ansigstbehandling er en dejlig måde at koble af fra hverdagens stress – huden bliver smukkere – man bliver et gladere mennekse. Ansigstbehandling er godt for at undgå for tidlig ældning, rynker og en kedelig trist hud.

Hvis du jævnligt får en ansigtsbehandling gengælder huden dig med at se yngre og bedre ud… altid!

Book en tid

TEI SYSTEM

Cellulite Der findes tre forskellige cellulitetyper, der hver især behandles med et separat program. Kombinationen af infrarød varme og elektrostimulation er en helt unik og effektiv behandlingsform.

Figuropstramning Det tager tid at få kroppen trænet rigtigt. Med muskelstimulationen med TEI System kan du på 45 min. opnå samme effekt som ved 6 timers styrketræning. Dette skyldes at varmeterapien gør at kroppen ikke bliver så hurtig træt som ved almindelig træning, idet den tillader musklerne at arbejde vedvarende og er derfor mere effektiv. Dette fører til en bedre muskeltonus og en strammere krop.

Strækmærker og slap hud Både fødsler, slankekure og manglende træning kan være hård ved hudens elasticitet. Med TEI System stimuleres tilførslen af ilt og vitaminer, så huden genvinder sin elatsicitet.

Overvægt Der sniger sig hurtigt ekstra kilo på i en travl hverdag. TEI System kan øge forbrændingen og mindske fedtcellerne.

Muskelsmerter Muskelsmerter kan opstå af mange årsager og andre smerter fx. af gigt- og fibromyalgipatienter. TEI System har smertelindringsprogrammer der giver øget velvære.

Affaldsstoffer og væskeophobning TEI System øger blod- og lymfecirkulationen og får affaldstofferne udskildt på en effektiv måde. Den øgede blodcirkulatione vil også mindske overflødig væske i kroppen betragteligt.

PRISER OG ONLINEBOOKING

1 x Tei behandling: 275,-

5 x Tei behandling: 1.250,-

10 x Tei behandling: 2.250,-

Ret af bryn: 150,-

Farvning af bryn eller vipper 150,-

Ret af bryn, farvning af vipper eller bryn 300,-

Ansigtsbehandlinger fra: 450,-

Ansigtsmassage: 250,-

Velvære og massage 30 min.: 300,-

Velvære og massage 55 min.: 600,-

Klassisk manicure: 390,-

Du kan booke Irina på tlf. 24 65 85 80

Velkommen til en verden af holdtræning, fitness, sundhed og fysiurgiske behandlinger.

Alt hvad du skal bruge for at for blive Ôr&sund.

Åbningstider​

Mandag – torsdag

06.00 – 21.30​

Fredag

06.00 – 19.00​

Lørdag

08.00 – 16.00​

Søndag

08.00 – 20.00​

Helligdage

08.00 - 14.00

Vi har bemanding i hele åbningstiden, 365 dage om året.

Kontaktoplysninger

ÖR&SUND FITNESS ApS

Humlebæk Strandvej 21, 3050 Humlebæk

Klik her for rutevejledning

Telefon: 49 19 38 00

E-mail: reception@orogsund.dk

CVR​: 33256914