træning

Personlig træning

En personlig træner hjælper dig med at nå i mål på en inspirerende og sikker måde. 

Din personlige træner tager udgangspunkt i dine ønsker og forudsætninger og skræddersyer derefter en træningsplan, der passer til dig.

Hvad gør en personlig træner?

Personlig træning kan være en fantastisk måde at nå dine træningsmål på en effektiv og sikker måde. Med en personlig træner får du et skræddersyet træningsprogram, der passer til dine individuelle behov og mål - uanset om dit mål er at opbygge muskelmasse, en sundere livsstil eller vægttab.

Hos Ör&sund Fitness kan du booke en uforpligtende sametale med en af vores mange personlige trænere, for at se om det er noget for dig.

Hvorfor bruge en personlig træner?

En personlig træner er den “træningsmakker”, du altid kan støtte dig til, når du mangler motivation, inspiration og fornyelse i din træning. En personlig træner er din personlige coach, der altid tager hensyn til dine udfordringer vedrørende dit nuværende aktivitetsniveau, eventuelle skader, arbejdsliv og hverdag.

Personlig træning er for alle

Vi ser igen og igen, hvordan de af vores medlemmer, der bliver fulgt og støttet af en personlig træner, oplever resultater, som gør dem stolte, stærke og fulde af motivation til at fortsætte med træningen – også når det regner, når hverdagen er travl, og når ferie og højtider presser sig på. Med en personlig træner kan du komme tættere på en træningspræstation, blive genoptrænet efter en skade, komme i form efter en fødsel, opnå en øget styrke eller udholdenhed, blive inspireret til nye træningsformer og metoder eller helt enkelt få et kærligt spark i den rigtige retning, hvis motivationen har det med at svigte.

Med en personlig træner kan du bl.a. få hjælp til

  • Optræning til et maraton
  • Hurtige resultater
  • Motiverende og sjov træning
  • Blive bryllupsklar
  • Bestå en fysisk prøve
  • Få øget muskelmasse
  • Genoptræning efter en skade
  • Forbedre din kropsholdning
  • Vægttab og opstramning

En personlig træner kan også lave konditionstests, styrketests og test af smidighed. Hør mere om det i receptionen. Ønsker du en InBody måling eller et helbredstjek læs mere hos vores kostvejleder.

Velkommen til en verden af holdtræning, fitness, sundhed og fysiurgiske behandlinger.

Alt hvad du skal bruge for at for blive Ôr&sund.

Åbningstider​

Mandag – torsdag

06.00 – 21.30​

Fredag

06.00 – 19.00​

Lørdag

08.00 – 16.00​

Søndag

08.00 – 20.00​

Helligdage

08.00 - 14.00

Vi har bemanding i hele åbningstiden, 365 dage om året.

Kontaktoplysninger

ÖR&SUND FITNESS ApS

Humlebæk Strandvej 21, 3050 Humlebæk

Klik her for rutevejledning

Telefon: 49 19 38 00

E-mail: reception@orogsund.dk

CVR​: 33256914