Kostvejleder2019-02-07T15:15:40+00:00

Kostvejleder

Min filosofi – giv dig lov til at ’synde’

Jeg har arbejdet med kost- og livsstilsændringer i snart 10 år, ud fra en bevidsthed om, at al forandring starter hos os selv. Sundhed handler om at skabe balance mellem krop og sind. At spise sundt og holde sig i form, er vigtigt, men vi skal også huske at give os selv lov til at ’synde’ og prioritere det søde liv med fest og farver. Det må aldrig blive kedeligt og surt, for så holder en livsstilsændring ikke i længden.

Mit arbejde – din livsstilændring

Jeg er uddannet kostvejleder, livsstilscoach, helbredskonsulent og fitnessinstruktør og arbejder med individuelle forløb, og gruppeforløb for voksne og for børnefamilier samt forløb for medarbejdere i virksomheder og institutioner. Jeg holder foredrag i livsstilsændring, herunder kost, motion og vægttab og underviser på vægttabshold.

Kostvejledning – vejen til et sundere liv

Måske ønsker du at leve et sundere liv, få styr på dine dårlige vaner eller få idéer til, hvordan du får f.eks. lidt flere grøntsager ind i din daglige kost. Måske ønsker du at få konkret viden om, hvad du bør spise før og efter træning for at opbygge muskulatur, eller hvad du skal spise op til et vigtigt løb. Jeg kan hjælpe dig med at lægge kostplan og give dig vejledning og gode ideer til, hvordan du ændre din nuværende kostsammensætning.

Vægttab der holder

Ønsker du et tabe dig – hvad enten det er 5 kilo eller 30 kilo – er det naturligt, hvis du har brug for vejledning, motivation og støtte til at opnå og fastholde dit mål. Jeg kan udarbejde vægttabsplaner, som tager udgangspunkt i dig, dine behov og den hverdag, du lever i. Der er ikke tale om en slankekur med forbud, fornægtelse og restriktive kostplaner. Vi taler varigt vægttab, og derfor skal det blive en naturlig del af din måde at leve på. Da jeg også er fitnessinstruktør, kan jeg hjælpe dig med at få implementeret motion i den form, der passer til dig, således at kosten og motionen kommer til at understøtte hinanden.

Body-age måling – kend dig selv

Er du nysgerrig på din fysiske kropsalder, har du reelt brug for at kende din muskelmasse og fedtprocent i relation til muskelopbygning, eller har du i et vægttab brug for konkret at vide, at det er fedt (specielt omkring de indre organer) og ikke muskelmasse, du taber, så kan jeg varmt anbefale en Body-age måling (kropsanalyse).

Helbredstjek – få målt din sundhed

Jeg kan måle dit kolesteroltal, blodsukkertal (risiko for diabetes) og blodtryk. Målingerne viser, hvad dine tal er, og jeg kan fortælle dig, om du ligger inden for normalområderne. Hos lægen kan du få foretaget de samme målinger, men hos mig får du tillige den vigtige samtale om, hvad du kan ændre i dine nuværende kost- og motionsvaner, for selv at ændre eventuelle dårlige værdier til bedre, og måske nedsætte eller helt undgå livsstilsrelateret medicin.

Priser og booking

Kostvejledning: 600,-

Kostvejledning incl. personlig kostplan: 950,-

Individuelt vægttabsforløb: 2.800,-

Vejning 10 klip: 1.500,-

Vejning 5 klip: 800,-

Body-age måling: 160,-

Body-age måling 3 klip: 400,-

Helbredstjek: 475,-

“Kom i gang med træning ved vægttab”: 600,-

Du er meget velkommen til at kontakte mig for mere information og en uforpligtende snak. Jeg glæder mig til at byde dig velkommen.

Tidsbestilling efter aftale. Kontakt mig på :

Telefon 61 71 81 76

Mail:sense@live.dk