Personlig træning

En personlig træner hjælper dig med at nå i mål på en inspirerende og sikker måde. Din personlige træner tager udgangspunkt i dine ønsker og forudsætninger og skræddersyer derefter en træningsplan der passer til dig.

Din personlige træner er simpelthen ekspert i at motivere, netop fordi han/hun ved, at det er i støtten og motivationen, du finder viljen til at fortsætte vejen mod din drøm. Din personlige træner har evnerne til at rykke dig, fra hvor du er nu, til hvor du gerne vil være. Din træningsplan tilpasses undervejs i takt med at du når dine delmål.

Hvad kan en personlig træner?

I ör&sund har vores personlige trænere den højeste uddannelse inden for fitnessbranchen, mange års erfaring – både som aktive sportsudøvere og undervisere, og evt. en sundhedsfaglig baggrund som kunne være fysioterapeut.

HVORFOR BRUGE EN PERSONLIG TRÆNER?

En personlig træner er den “træningsmakker”, du altid kan støtte dig til, når du mangler motivation, inspiration og fornyelse i din træning. En personlig træner er din personlige coach, der altid tager hensyn til dine udfordringer vedrørende dit nuværende aktivitetsniveau, eventuelle skader, arbejdsliv og hverdag.

Personlig træning er for alle!

Vi ser igen og igen hvordan de af vores medlemmer, der bliver fulgt og støttet af en personlig træner, oplever resultater, som gør dem stolte, stærke og fulde af motivation til at fortsætte med træningen – også når det regner, når hverdagen er travl, og når ferie og højtider presser sig på. Med en personlig træner kan du komme tættere på en træningspræstation, blive genoptrænet efter en skade, komme i form efter en fødsel, opnå en øget styrke eller udholdenhed, blive inspireret til nye træningsformer og metoder eller helt enkelt få et kærligt spark i den rigtige retning, hvis motivationen har det med at svigte.

MED EN PERSONLIG TRÆNER KAN DU BL.A. FÅ HJÆLP TIL

  • Optræning til et maraton
  • Hurtige resultater
  • Motiverende og sjov træning
  • Blive bryllupsklar
  • Bestå en fysisk prøve
  • Få øget muskelmasse
  • Genoptræning efter en skade
  • Forbedre din kropsholdning
  • Vægttab og opstramning

En peronlig træner kan også lave konditionstests, styrketests og test af smidighed., hør mere om det i receptionen. Ønsker du en Body-age måling eller et helbredstjek læs mere hos vores kostvejleder.

Mød din kommende personlige træner

SASCHA INGHOLT

Har du brug for professionel hjælp til at smide nogle kilo, blive hurtigere, stærkere eller fastere? Det kan jeg hjælpe dig med, og samtidig lære dig at træne effektivt alene.

Jeg tilbyder dig en struktureret træning planlægning, som tager udgangspunkt i dig og din hverdag og dit mål. Korrekte træningsøvelser og ernæring, er essentielt for gode resultater, Netop derfor bruger vi tid sammen på tekniktræning og dialog om kostens sammensætning. Kosten justeres i ugentligt efter træningsplanen, og tager højde for din skiftende hverdag.

Vil du være: Smertefri,  Slankere, Stærkere, Smidigere, Gladere og Sundere! Jeg tror på effektiv, vanedannende, sjov træning, med holdbare resultater.

Kontakt Sasha Ingholt på Telefon: 25212105 eller på mail: saschaingholt@gmail.com

Du kan læse mere om Sascha på hendes hjemmeside, se mere her

ANNETTE DALSGAARD

Effektive og synlige resultater med kost & personlig træning

Jeg sikrer, at din træningsindsats giver dig fuldt udbytte – hver gang! Mine mange års erfaring som aerobic, fitness og personlig træner, mit smittende drive og engagement gør at du yder det optimale.

Jeg lærer dig at træne med høj kvalitet og præcision – og ikke mindst sørger for at din træning er motiverende, varieret og korrekt.

Jeg hjælper dig med at nå og fastholde dit mål på en enkel og overskuelig måde. Træning, kost og restitution er de tre hovedpunkter, der skal til for at opnå og opretholde en sund, stærk og slank krop, både lige nu og resten at dit liv.

Vi tager udgangspunkt i:

Din fysiske form Dine kostvaner Dine ressourcer og livstil

Så du opnår: Vægttab, Øget muskelmasse, Forbedret kondition, Veltrænet og sund krop

Jeg fokuserer primært på Tabata træning som er en HIIT –(high intensive intervaltræning) en blading af pulstræning og kropsvægtøvelser.

Kontakt Annette Dalsgaard på Telefon: 61736911 eller på mail: adalsgaard@outlook.dk

Du kan læse mere om Annette på hendes hjemmeside, se mere her

MIKKEL HOLM

under opdatering

MICHAEL RAVN

under opdatering

CAROLINE BIRCOW

under opdatering

SOPHIE LEES 

under opdatering