Skip to main content

HOLDTRÆNING

På holdene undervises du af en topmotiveret, professionel og velforberedt instruktør. Instruktøren hjælper dig til korrekt udførelse af øvelserne og får dig til at give dig det ekstra , end når du træner på egen hånd. Med god musik og en træningsmakker kommer man ofte længere.

I Ör&sund Fitness tilbydes du et af Nordsjællands største udvalg inden for holdtræning. Vi tilbyder alt fra yoga til sveddryppende styrketimer, udfordrende Bodybike hold til den unikke eksklusive Reformer Pilates træning. Uanset dit niveau vil der altid være hold, der passer til lige netop dig fra tidlig morgen til sen aften. Lige nu kan du vælge mellem 85 ugentlige træningshold – Vi har det største udvalg i Humlebæk.

FITNESS &
STYRKETRÆNING

Det er nemt at komme i gang hos Ör&sund fitness. Vi har åbent fra tidlig morgen til sen aften, 365 dage om året, og der er altid en i receptionen, der kan hjælpe dig i hele vores åbningstid.

På vores 1. sal finder du en selvstændig Fitness-, Styrke- og Cardioafdeling.

Du kommer godt fra start med en af vores dygtige fitnessinstruktører. Vi sørger for, at du får et personligt træningsprogram, som matcher din fysik, dine behov og mål. Programlægningen slutter dog ikke her. Hver 4. uge har du mulighed for en op til 30 min. gratis opfølgning af dit program, så du kan opnå de bedste resultater og den bedste udvikling i din træning.

Hvis du ønsker yderlige progression i din træning eller har brug for en, der hjælper dig under din træning, har vi i Ör&sund Fitness flere dygtige Personlige trænere til rådighed. Ydermere sørger vi for at du får en gratis Kropsmåling hos vores kostvejleder.

TILFØJ LIDT EKSTRA LUKSUS, FØR ELLER EFTER DIN TRÆNING

Skal du forkæles før eller efter din træning, eller når det lige passer ind i din dagligdag.  Så tilbyder vi en også en verden af velvære, sundhed og fysiurgiske behandlinger. Oplevelser for både krop, sind og lige det du udover træningen skal bruge for at blive ör&sund.

Du finder her i ör&sund massører, akupunktør, zoneterapeut, kosmetolog, fysioterapeut, kostvejleder, slanke-og sundhedscoach og meget mere.

Vores team af behandlere har åbent når du har tid, hverdage og weekender, og du kan nemt booke tid til en behandling. 

GRATIS PROGRAMLÆGNING OG OPFØLGNING HVER 4. UGE

Hos Ör&sund Fitness står vi altid klar til at guide og vejlede dig i brugen af udstyret. Inkluderet i alle medlemskaber er der en professionel personlig programlægning, som du kan booke i receptionen.

En programlægning sker altid 1 til 1 i samarbejde med en erfaren uddannet fitnessinstruktør. Dit program er personligt og bliver sammensat efter dit niveau, ønsker og fysiske tilstand. Herefter har du mulighed for – hver 4. uge – at få en opfølgning på dit program, således at du oplever en udvikling i din træning og bevarer motivationen.

Kontakt receptionen på 49 19 38 00 eller send os en mail på reception@orogsund.dk for at høre mere om de mange og forskellige muligheder, der er for at hjælpe dig i gang og nå dine mål.

Ønsker du, at en personlig træner skal hjælpe dig med et personligt træningsforløb, kan du læs mere under Personlig Træning.

PRØV OS GRATIS I EN HEL UGE

Prøv en uges gratis medlemskab, inden du bestemmer dig. Book dig på de hold, du ønsker og styrketræn al det, du har lyst til i en hel uge. Det er som sagt gratis og helt uforpligtende, og der er selvfølgelig professionel hjælp fra start til slut.

Ønsker du en træningsvejledning af 1 times varighed, koster denne kr. 200,- ( normal pris kr. 395,-) som bliver refunderet hvis du efterfølgende melder dig ind.

Kontakt receptionen på 49 19 38 00 eller benyt dig af kontakt formularen.

Besøg os på Facebook eller Instagram, hvor du finder billeder og videoer af dagligdagen, opslag samt tilbud, events, m.m.

OMKLÆDNING, BAD OG SAUNA


I vores indbydende omklædning finder du vaskeklude, føntørrer, vatpinde, vatrondeller og en lækker håndcreme til brug efter træning. I alle baderum er der hår- og badeshampoo. Her finder du også vores populære sauna. I ”primetime” vil saunaen oftest være varm ellers sig til i receptionen før dit bad.

Saunaen er åben i 10 timer om ugen, åbningstiden bliver hele tiden udvidet.

Husk at medbringe en hængelås til skabene i omklædningen, den skal min. være 40 eller max. 70 mm. Bemærk at det ikke er muligt at have et fast skab.

GRATIS APP TIL DIN
SMARTPHONE ELLER TABLET

Her kan du booke, afmelde og holde styr på dine hold, opdatere kontakt info og ændre dit betalingskort,  samt se din træningshistorik og meget mere, direkte fra din SmartPhone eller Tablet.

Hent vores SmartPhone App til Tablet på Itunes eller Google Play.