Træning

HOLDTRÆNING

På holdene undervises du af en topmotiveret, professionel og velforberedt instruktør. Instruktøren hjælper dig til korrekt udførelse af øvelserne og får dig til at give dig det ekstra , end når du træner på egen hånd. Med god musik og en træningsmakker kommer man ofte længere.

I ör&sund tilbydes du et af Nordsjællands største udvalg inden for holdtræning. Vi tilbyder alt fra yoga til sveddryppende styrketimer, udfordrende Bodybike hold til den unikke eksklusive Reformer træning. Uanset dit niveau, vil der altid være hold, der passer til lige netop dig fra tidlig morgen til sen aften. Lige nu kan du vælge mellem 85 ugentlige træningshold – Vi har det største udvalg i Humlebæk.

Læs mere om de mange træningshold, vi tilbyder 365 dage om året.

FITNESS & STYRKETRÆNING

På vores førstesal finder du en selvstændig Fitness-, Styrke- og Cardioafdeling.

Vi har i styrkeafdelingen stack loadede maskiner, hvor modstanden vælges med en split, der sættes ind i den vægt, du ønsker. Vi har også enkelte plate loadede racks, hvor du selv justerer modstanden med vægtskiver. Derudover har vi fem kabeltræk samt håndvægte op til 1 – 32 kilo.

Ydermere findes der alle tænkelige greb, vægtstænger, kettlebells samt TRX.

I cardioafdelingen har vi løbebånd, crosstrainere, waves, cykler og romaskiner.

Alt udstyr er fra TECHNOGYM verdens nr. 1 inden for cardio- og styrketræningsmaskiner.

Du finder gratis wifi samt reklamefri musik i hele ör&sund. Vi prøver altid at tilpasse musikken efter vore medlemmers smag.

Læs mere om de mange muligheder i Fitness & styrketræning.

GRATIS APP TIL DIN SMARTPHONE ELLER TABLET

Her kan du booke, afmelde og holde styr på dine hold, opdatere dit medlemskab, se din træningshistorik og meget mere, direkte fra din SmartPhone eller Tablet.

Hent vores SmartPhone eller App til Tablet på Itunes eller Google Play.

GRATIS PROGRAM OG OPFØLGNING HVER 4. UGE

I ör&sund står vi altid klar til at guide og vejlede dig i brugen af udstyret. Inkluderet i alle medlemskaber er der en professionel personlig programlægning, som du kan booke i receptionen.

En programlægning sker altid 1 til 1 i samarbejde med en erfaren uddannet fitnessinstruktør. Dit program er personligt og bliver sammensat efter dit niveau, ønsker og fysiske tilstand. Herefter har du mulighed for – hver 4. uge – at få en opfølgning på dit program, således at du oplever en udvikling i din træning og bevarer motivationen.

Kontakt receptionen på 49 19 38 00 eller send os en mail på reception@orogsund.dk for at høre mere om de mange og forskellige muligheder, der er for at hjælpe dig i gang og nå dine mål.

Ønsker du, at en personlig træner skal hjælpe dig med et personligt træningsforløb, kan du læs mere under Personlig Træning.

PRØV OS GRATIS I EN HEL UGE

Prøv en uges gratis medlemskab, inden du bestemmer dig. Book dig på de hold, du ønsker og styrketræn al det, du har lyst til i en hel uge. Det er som sagt gratis og helt uforpligtende, og der er selvfølgelig professionel hjælp fra start til slut.

Ønsker du en træningsvejledning af 1 times varighed, koster denne kr. 395,-som bliver refunderet hvis du efterfølgende melder dig ind.

Kontakt receptionen på 49 19 38 00 eller benyt dig af kontakt formularen.

Besøg os på facebook eller instagram, hvor du finder billeder og videoer af dagligdagen, opslag samt tilbud, events, m.m.

OMKLÆDNING, BAD OG SAUNA

I vores indbydende omklædning finder du vaskeklude, føntørrer, vatpinde, vatrondeller og en lækker håndcreme til brug efter træning. I alle baderum er der lækker hår- og badeshampoo. Her finder du også vores populære sauna. I ”primetime” vil saunaen oftest være varm ellers sig til i receptionen før dit bad. Musikken er specielt udvalgt, så du har en dejlig afslappende tid efter din træning.

Husk at medbringe en hængelås til skabene i omklædningen, den skal min. være 40 eller max. 70 mm. Bemærk at det ikke er muligt at have et fast skab.