Skip to main content

Flere og flere teenagere vil gå i et fitnesscenter, og vi vil gerne tage godt imod dem med vores nye TEEN hold.

Vi vil sikre, at de udfører øvelserne korrekt med vores personlige træner og fitnessinstruktør Mikkel Holm. TEEN holdene ligger tirsdage og torsdage kl. 16.15 – 17.00 med en fedeste HIIT træning.

Holdene er for teenagere fra 11 år. Timen er for alle uanset træningserfaring, så både nybegyndere og dem der dyrker en anden sportsgren vil få udbytte af træningen. Der er fokus på et højt aktivitetsniveau, så de unge går trætte og glade hjem.

Start tirsdag d. 30.5.2017 – book en gratis prøve uge på 49 19 38 00 eller reception@orogsund.dk

NYHED FOR TEENS

Med et TEENmedlemskab, kan du træne på 2 ugentlige TEENhold, kun for TEENS, og du får et personligt program til fitnessafdelingen, lagt af Mikkel.

ör&sund har vi bemanding i hele åbningstiden, og som teenager kan du træne i fra kl. 14.00 – 16.00 mandag til fredag uden en VOKSEN. Dette skyldes, at vi i det tidsrum altid har en, som kan hjælpe dig med din træning.

GRATIS SMS SERVICE TIL DIG

ör&sund sender altid en sms til dig, hvis der sker ændringer af et hold, eller hvis du rykker op og får en plads fra ventelisten.

Ønsker du at få en påmindelse på dagen eller aftenen før dinbooking, kan dette vælges i din brugerprofil, som du finder under “booking”. Ønsker du denne service koster den kr. 1,- pr. sms.

FREMMØDE

Ved holdtræning skal du være tjekket ind senest 10 min. før holdet starter. Vi beder dig om at møde til tiden – både for din egen skyld og af respekt for de øvrige deltagere på holdet. Kommer du mere end 5 min. for sent til holdstart, kan du ikke deltage på holdet. Det øger din risiko for skader og forstyrrer de øvrige deltagere.

TILMELDING

Du kan tilmelde dig holdtræning via vores gratis App til SmartPhone eller Tablet, her på hjemmesiden under “booking”, på skærmen ved receptionen eller ved at ringe til receptionen på 49 19 38 00.

Som medlem kan du booke dig 2 uger frem i tiden på alle hold. Det er dog ikke muligt at booke overlappende holdtimer.

GRATIS APP TIL DIN SMARTPHONE ELLER TABLET

Her kan du booke, afmelde og holde styr på dine hold samt opdatere dit medlemskab, se din træningshistorik og meget mere, direkte fra din SmartPhone eller Tablet.

Hent vores App til SmartPhone eller Tablet på Itunes eller Android Market.

AFBUD

Hvis du ønsker at melde afbud til et hold, skal det ske senest 2 timer før holdstart. Er du tilmeldt et morgenhold med start til og med kl. 9, skal du melde afbud aftenen før inden kl. 21.

Du kan melde afbud inden for tidfristerne, på hjemmesiden under “booking”, via vores gratis App til SmartPhone eller Tablet samt på skærmen ved receptionen.

Har du ikke meldt afbud i tide, vil du blive opkrævet et gebyr kr. 50,-jf. prisliste.