Skip to main content

HVORFOR PHYSICAL SOLUTIONS?

Er du tilfreds med det, du ser i spejlet om morgenen? Det er vigtigt, at man har har det godt med sig selv både psykisk og fysisk. Træning er ikke kun med til at forbedre fysiskken, men hjælper også den mentale sundhed.

Antallet af fysisk aktive mennesker er stigende – alt fra løb til yoga, fra cykling til cross-fit. Desværre er antallet af mennesker, der er skadede og/eller utilfredse med resultaterne af deres træning også stigende.

Denne modstrid skyldes ofte, at folk på trods af, at de er fysisk aktive, ikke har valgt den rette træning eller slet ikke er fysisk klar til at udøve den type træning/sport, som de er i gang med, også selvom det kan føles rigtigt og umiddelbart give en tilfredsstillelse.

F.eks. kan jogging eller løb føre til knæskader, hvis dine benmuskler ikke er stærke nok. Ligeledes kan cross-fit være for voldsomt for din krop, hvis du aldrig har løftet vægte før. På trods af, at disse aktiviteter er meget sunde, vil din mangel på fysisk forberedelse, påvirke dine resultater negativt og i værste fald føre til skader. Det samme gælder en ellers ganske rolig træningsform som yoga, der kan være en værdifuld måde at forbedre din fleksibiltet på, men det kræver god kontrol af kroppen, og hvis du lider af kiphosis, risikerer du at forværre din posturale defekt ved at dyrke yoga.

SKRÆDDERSYET TRÆNING

Alle mennesker er forskellige, og vi reagerer forskelligt på samme træning. Hertil kommer evt. sports-/træningshistorik og skader samt, hvilken form man er i på det pågældende tidspunkt.

Målet for Physical Solutions er, at bygge bro fra din nuværende fysiske form til dit ideelle og ønskede niveau ved at skræddersy en løsning specielt til dig baseret på din fysik og ud fra de ønsker, du måtte have – om det er vægttab, opnå bedre form, genoptræning efter skade, muskelopbygning eller træning målrettet til konkret sportsgren eller stævne.

Det er dog også vigtigt at holde sig for øje, at folk har forskellige ambitioner, og jeg forventer af ingen, at de har et mål som mig og skal træne som jeg. Jeg har dog haft en del kunder, der faktisk er endt med at blive meget entusiastiske med deres træning – nogle har endda selv har taget en træneruddannelse og har deltaget i fitnesskonkurrencer. Vi vælger hver især vores vej og ønsker til hvordan vi vil ernære os og træne. Jeg respekterer dem, der siger, jeg vil ikke opgive min rødvin eller….

Jeg har opnået mine egne resultater ved at give afkald på alkohol og sukker, men jeg har ikke opgivet en kage i ny og næ eller et stykke chokolade. Det skal der være plads til, men det er balancegang, og hver må gøre op med sig selv, hvor meget de er villige til at give for at opnå de fysiske resultater, de godt kunne tænke sig. Vi har alle laster – min største er Nutella.

IVAN PESCE

Jeg har gennem de sidste 10 år levet af at være Personlig Træner og instruktør. Som 15 årig startede jeg som elitesvømmer i Italien, hvilket vakte min interesse for målrettet træning og læren om kroppens funktionalitet, og da jeg kom til Danmark i 2001, valgte jeg at gøre min hobby til min karriere og blev i 2004 certificeret træner. Jeg taler dansk, men undervisningen foregår primært på engelsk.

Jeg har i min karriere haft mange succesoplevelser med klienter, som har opnået at komme i en fysisk form, som de ikke selv troede var mulig.

Du får med mig en motiverende og topprofessionel sparringspartner, der sammensætter træning og evt. kostplan baseret på din krop og dine mål, så du får det optimale ud af din træning.

UDDANNELSESMÆSSIG BAGGRUND

Certificeret Personlig træner – Fitness Specialist inc. USA

P.I.C.P. Level 3 – The Four Pillars, Applied Strength Training for Sport – Charles Poliquin Performance Center

Scientific core conditioning – Paul Chek institute

Aerobicinstruktør – F.I.S.A.F.

Pilatesinstruktør – Fitness Specialists inc. USA

Bodyball instruktør – Fitness Specialists inc. USA

Pilates med bodyball og medical ball – ProAcademy.

Spinninginstruktør – Team Hyldahl

Certificeret instruktør – F.I.S.A.F.

Livredder – F.I.N (Italian Swim Federation) og C.O.N.I. (Italian Olympic Comitee) Du kan læse meget mere på www.pesce.dk