Kontakt os

KONTAKT OS PÅ MAIL

Du er altid velkommen til at kontakte os på Reception@orogsund.dk

MØD OS I RECEPTIONEN

Receptionen er bemandet i hele åbningstiden 365 dage om året.  Har du spørgsmål til dit medlemskab eller træning, står vi altid til rådighed.

KONTAKT OS PÅ TELEFON

Du kan altid ringe til os i hele åbningstiden på 49 19 38 00.

PRØV OS GRATIS I EN HEL UGE

Prøv en uges gratis medlemskab, inden du bestemmer dig. Book dig på de hold, du ønsker og styrketræn al det, du har lyst til i en hel uge. Det er som sagt gratis og helt uforpligtende, og der er selvfølgelig professionel hjælp og vejledning fra start til slut.

Kontakt receptionen på 49 19 38 00 eller benyt dig af kontakt formularen.

Besøg os på facebook eller instagram, hvor du finder billeder og videoer af dagligdagen, opslag samt tilbud, events, m.m.

FRAMELDING TIL HOLDTRÆNING

Hvis du får brug for at melde afbud til et hold, skal det ske senest 2 timer før holdstart. Er du tilmeldt et morgenhold med start til og med kl. 9, skal du melde afbud aftenen før inden kl. 21.

Du kan melde afbud her på hjemmesiden under “booking, eller via vores gratis App til SmartPhone samt Tablet, på skærmen i receptionen – eller kontakte receptionen på 49 19 38 00 inden for tidfristerne. Personalet i receptionen har ikke mulighed for at framelde dig efter tidsfristerne.

Hent vores SmartPhone eller App til Tablet på Itunes eller Android Market.

Har du ikke meldt afbud i tide, vil du blive opkrævet et gebyr kr. 50,- jf. prisliste. (Reformer kr. 100,- jf. prisliste).

ÅBNINGSTIDER PÅ HELLIGEDAGE

Vi holder åbent fra 8.00 – 14.00 på helligdagene: Skærtorsdag, Langfredag, Påskedag, 2. Påskedag, St. bededag, Kristi Himmelfartsdag, Pinsedag, 2. Pinsedag, 24. – 26. december, 31. december. 1. januar (12.00 til 18.00)

Alle andre dage er det de normale åbningstider.