Fitness & Styrketræning

NEMT AT KOMME I GANG

Det er nemt at komme i gang hos ör&sund fitness. Vi har åbent fra tidlig morgen til sen aften, 365 dage om året, og der er altid en i receptionen, der kan hjælpe dig i hele vores åbningstid. På vores førstesal finder du en selvstændig Fitness-, Styrke- og Cardioafdeling.

Du kommer godt fra start med en af vores dygtige fitnessinstruktører. Vi sørger for, at du får et personligt træningsprogram, som matcher din fysik, dine behov og mål. Programlægningen slutter dog ikke her. Hver 4. uge har du mulighed for en op til 30 min. gratis opfølgning af dit program, så du kan opnå de bedste resultater og den bedste udvikling i din træning.

Hvis du ønsker yderlige progression i din træning eller har brug for en, der hjælper dig under din træning, har vi i ör&sund flere dygtige Personlige trænere til rådighed.

DE BEDSTE INSTRUKTØRER

En del af vores målsætning for ör&sund er, at vores medlemmer og gæster virkelig mærker, at de får værdi af den tid, de træner hos os. Derfor har vi kun instruktører med stor viden og baggrund, som giver sikkerhed for, at du får de bedste resultater og når dine mål på en inspirerende og motiverende måde.

Vores personlige instruktører tilbyder:

  • Skræddersyede træningsprogrammer
  • Forbedring af træningsteknik og holdning
  • Træning med brug af TRX suspension trænere
  • Hjælp til balance og smidighedstræning

Din egen fitnessinstruktør

Er du helt ny i et fitnesscenter, vil du hos ör&sund blive knyttet til en fitnessinstruktør hurtigst muligt. Her sørger vi for at vise dig rundt, fortælle om vores udstyr og de mange muligheder, vi tilbyder og sikre, at du kender til de mange hold vi tilbyder hver uge dag.

Hvis du ønsker at starte dit forløb med en motiverende og veluddannet personlig træner. Læs mere om dem her Personlig træner.

Er du vant til at træne, vil vi alligevel anbefale dig at mødes med en fitnessinstruktør, om ikke andet så bare for at høre om de forskellige træningstilbud, som du finder i centret.

Har du brug for en kostvejleder til at give dig konkrete råd omkring din kost i forbindelse med din træning, kan du læse mere her kostvejledning.

LIDT OM VORES UDSTYR

Vi har i styrkeafdelingen stack loadede maskiner, hvor modstanden vælges med en split, der sættes ind i den vægt du ønsker. Du finder enkelte plate loadede racks, hvor du selv justerer modstanden med vægtskiver. Derudover finder du fem kabeltræk samt håndvægte til 32 kilo.

Derudover findes der alle tænkelige greb, vægtstænger, kettlebells samt TRX.

I cardioafdelingen finder du løbebånd, crosstrainere, waves, cykler og romaskiner. Alt udstyr er fra verdens nr. 1 inden for cardio og styrketræningsmaskiner TECHNOGYM.

PRØV OS gratis i en hel uge

Prøv os inden du bestemmer dig, book dig på de hold, fitness og styrketræning som du ønsker. Det er gratis og helt uforpligtende at prøve os. Der er selvfølgelig professionel hjælpe og vejledning fra start til slut.

Kontakt receptionen på 49 19 38 00 eller benyt dig af kontakt formularen.

Besøg os på facebook eller instagram, hvor du finder billeder og videoer af dagligdagen, opslag samt tilbud, events, mm.