Skip to main content

VELVÆRE

ÖR&SUND FITNESS ER MEGET MERE END TRÆNING VI ER OGSÅ ET HOUSE OF WELL-BEING

Velkommen til en verden af velvære, sundhed og fysiurgiske behandlinger. Oplevelser for både krop, sind og lige det du udover træningen skal bruge for at blive ör&sund.

Du finder her i ör&sund massører, akupunktør, zoneterapeut, kosmetolog, fysioterapeut, kostvejleder, slanke-og sundhedscoach og meget mere.

ör&sunds behandler team er en oplagt ide til et personligt gavekort du kan blive ör&sund af.

Ønsker du at få mere information om de enkelte behandlere, klik videre under den behandlingsform du ønsker.

Oplev alle vores behandlinger


Du, og dine behov og ønsker, betyder alt for os. ör&sund er indrettet fra kælder til kvist med den moderne bruger i tankerne, og vi håber, at du vil føle dig velkommen og godt tilpas. Personalet er her for dig og for at give dig en rar oplevelse, hver gang du kommer.

Få den første uges medlemskab gratis

Prøv en uges gratis medlemskab, inden du bestemmer dig. Book dig på de hold, du ønsker og styrketræn al det, du har lyst til i en hel uge. Det er som sagt gratis og helt uforpligtende, og der er selvfølgelig professionel hjælp fra start til slut.

Kostvejleder - Tinna Maria Nielsen

Kostvejleder

Jeg har arbejdet med kost- og livsstilsændringer i snart 10 år, ud fra en bevidsthed om, at al forandring starter hos os selv. Sundhed handler om at skabe balance mellem krop og sind

Fysiurgisk massage

Fysiurgisk Massage er en alsidig massageform, hvor der arbejdes dybt i væv og muskulatur. Fokus er på bevægeapparatet, dvs. at få muskler, sener og led til at fungere optimalt

Skønhedsekspert

Lad mig hjælpe dig med at se godt ud..! Kom og nyd det – slap af og få en ansigtbehandling – der til stadighed forynger og din hud – udglatter og formindsker rynker og aktiviserer blodcirkulationen, ernærer og beriger hudcellerne – så du kommer til at se mere frisk og yngre ud!

Hot stone & Aromaterapi

Hot massage er en gammel indiansk massageform, der har været brugt i årtusinder. De opvarmede sten masseres med rullende og blide bevægelser. Effekten heraf er dyb afspænding af musklerne, afslappethed i hele kroppen og et meditativt sind. 

hypnose, terapi & coaching

Længes du efter at finde hjem til dig selv, at står i dit allerklareste lys og i din vildeste power,

så tilbyder jeg at være din guide på din livstransformerende rejse.