Vi er glade for, igen at kunne byde dig velkommen i Nordsjællands mest aktive trænings og well-being hus.

Lukkeperiode er overstået, og vi kan igen åbne op for indendørs holdtræning, fitness, reformer pilates, bike og bad om omklædning. Derudover er alle vores behandlere tilbage, og deres booking er åben.  Det eneste som forsat er lukket, er vores sauna.

VI har brugt lukkeperioden til at udskifte vores maskiner i cardio afdelingen. Vi er nu med på den grønne bølge. Flere af de nye maskiner, oplades når de er i brug, og derfor self powered. Vi har fået leveret nye puder til de maskiner, som vi bruger mest.  Vi har malet overalt, gjort hovedrent, tæpper er blevet renset.

Vi har sat flere spritstationer op over det hele, brug dem flittigt. Vi følger sundhedsstyrelsen krav til afstand, hygiejne mm. Vi har faktisks tilføjet flere tiltag, så du kan sikkert kan starte din træning hos os igen.

Vi er glade for den store opbakning vi har fået, i lukkeperioden, og vi er glade for igen at kunne åbne op for vores helt unikke træningsfællesskab og ikke mindst Humlebæks største udvalg af holdtræning.

Trænger dit program til en opdatering, eller har du lyst til nye udfordringer? Så book tid hos din personlige træner, til et nyt personligt program. Det er 1:1, og helt gratis og inkluderet i dit medlemskab hos os.

Vi ses til sikker træning

Ör&sund Fitness