Skip to main content

Træn når det passer dig med gratis online træning

Her har alle, mulighed for at få adgang til træningsvideoer, med vores populære instruktører og personlige trænere, der vil guide dig igennem din valgte online træningstime.

De fleste øvelser og træningsserier kræver ikke andet end en Yoga eller træningsmåtte, så ryd stuegulvet, soveværelset eller et helt tredje sted, og træn, når det passer dig. Du kan også bruge træningsvideoerne når du er på ferie eller forhindret i til møde fysisk op i Ör&sund Fitness. God Fornøjelse. 

Online TræningVenepumpe øvelser med susanne

Har du problemer med hævede ben? Væskeophobninger i kroppen? Eller trænger du bare til at få lidt flow i kroppen? Så er denne video noget for dig. Her arbejder vi med en række forskellige venepumpeøvelser, som hjælper med at blodet og energien til at flyde mere frit i kroppen. Du skal ikke bruge andet end en Yogamåtte og måske et tæppe til afspændingen. God fornøjelse. 


puls og styrke 1

Få pulsen i vejret, og styrk kroppen. Der er 2 niveauer af hver øvelse, så alle kan være med.  Du skal ikke bruge andet end egen kropsvægt og en træningsmåtte. God fornøjelse. 


Yoga Nidre med Signe

Yoga Nidre er en dyb afspænding, og er stadiet i mellem at være vågen og søvn. Man siger også at en Yoga Nidre svare til 4 timers søvn. God fornøjelse.


Power Pilates med Ivan (engelsk)

Power Pilates, fokus på aktivering af de dybe mavemuskler, vejrtrækning, styrke, mobilitet, koordination og balance. God fornøjelse. 


De 5 tibetanere med Susanne

De fem tibetanere er en sammensætning af 5  simle yogaøvelser. Man siger, at de fem tibetanere er hemmeligheden bag ungdommens kilde. Du skal bruge en Yogamåtte, og måske Yogablokke. God fornøjelse. 


puls og styrke 2

Få pulsen i vejret, og styrk kroppen. Du skal ikke bruge andet end egen kropsvægt og en træningsmåtte. God fornøjelse. 


Meditativ flow yoga med Signe

Meditativ flow yoga, hvor vi arbejder med vores core. Yogaen giver styrke og energi. Du skal bruge en Yogamåtte, Yogabælte og et tæppe. God fornøjelse. 


Dynamisk flow yoga med susanne

Yogaflow hvor du kan forvente sved på panden. Uden mange lange stræk. Du skal bruge en Yogamåtte til denne time. God fornøjelse. 


Ben træning med Mikkel

En god bentræning for alle. Træning af lår, baglår, og balder. Du skal bruge en træningsmåtte og et par karklude. God fornøjelse. 


Bryst, skuldre & triceps med Mikkel

Træning af overkroppen, triceps og skuldre. Du skal bruge en træningsmåtte til denne time. God fornøjelse.