nye maskiner i cardioafdelingen

Hos os finder du kun maskiner fra Technogym

Glæd dig til vores nye romaskiner SKILLROW™  de er de første fuldt opkoblede indendørs romaskiner, som både træner cardio og styrke på elite-niveau takket være det sports-specifikke design, den eksklusive teknologi og de præstationsrettede workouts.

AQUAFEEL: Modstanden i SKILLROW er designet til at følge den naturlige kurve på åretaget i vandet. Håndtagets hastighed i den aktive fase er taget, et tættere på årens hastighed ved rigtig roning end ved andre romaskiner. Takket være Aquafeel er modstanden mere gradureret, hvilket gør bevægelsen flydende i hele forløbet og sikrer imod bagslag på den nederste del af ryggen.

MULTIDRIVE TEKNOLOGI: Leverer yderligere modstand/belastning til luftmodstanden. Denne Banebrydende nyskabelse gør at du kan skifte fra kredsløbstræning til styrketræning blot ved at justere på modstandsniveauet. Der  udover har du 3 ekstra modstandsindstillinger Lav, Medium og Høj.

 

 

Få mere ud af din træning, hent SKILLROW appen

Med SKILLROW app får du en mere motiverende digital oplevelse. Online programmer, og en dagbog over dine træninger. Hent appen her:

Google Play App Store

Du kan sagtens bruge romaskinerne uden appen – det er kun et tilbud til dig som medlem.