Kinesis2018-11-21T11:25:09+00:00

Kinesis

Kinesis er et styrketræningssystem, der er nærmest japansk i sin enkelhed og effektivitet. Tanken er at genopdage den naturlige bevægelse og integrere hele kroppen i træningen. Kinesis er holdtræning, der er velegnet til alle – helt fra begyndere, der vil have blid, men effektiv træning, og til de supererfarne, der søger inspiration og styrke.

At træne Kinesis er en oplevelse ud over det sædvanlige. Rummet er indrettet med naturlige materialer, og hele træningssystemet er integreret i væggen. Instruktøren guider dig gennem de forskellige øvelser og bevægelser og sørger for, at alle dine muskelgrupper trænes igennem.

Hver maskine er fleksibel, det eneste du skal justere er belastningen. Samme type øvelse kan laves i flere forskellige maskiner, og du kan faktisk træne hele kroppen med blot 6-8 forskellige øvelser.

Du får trænet hele kroppen i styrke, balance, smidighed og stabilitet. Det er en seriøs træning med en altid munter stemning.

Besøg os på Facebook eller Instagram, hvor du finder billeder og videoer af dagligdagen, opslag samt tilbud, events, mm.