fordele2018-11-28T12:57:24+00:00

MEDLEMSFORDELE

Som medlem hos Ör&sund bliver du hurtigt en del af huset og vores imødekommende og veluddannede personale er altid klar til at hjælpe dig.

DET FÅR DU BLANDT ANDET SOM MEDLEM HOS ÖR&SUND:

 • Gratis træningsvejledning
 • Mulighed for personlig træning med veluddannet træner
 • Adgang til fitness og alle hold
 • Dygtige instruktører på alle hold
 • Mindre hold – mere fokus på dig og din træning
 • Specielle hold – f.eks. kinesis, cykling med Virtual Sport og Suunto
 • Gratis lån af pulsmåler ved Bodybike
 • Gratis lån af pulsmåler til cardio
 • Gebyrfri månedsbetaling
 • Din egen – gratis – fitnessinstruktør
 • Gratis opfølgning på din træning
 • Gratis events
 • Lækre, rene omgivelser
 • Nærhed til skov og strand
 • Mulighed for udendørs træning i sommermånederne
 • Altid en skål friske appelsiner i receptionen og personale, der tager godt imod dig

Mulighed for at komme hele vejen rundt om dit velvære med mange forskellige slags træning, personlig træner, massage, akupunktur, zoneterapi, fodterapeut, Body and Beauty, Tei system, Body SDS, fysioterapeut på Stærk ryg hold.

RABATAFTALER

Her kan du opnå rabat som medlem hos ör&sund:

Creme de la Creme

Til alle medlemmer hos ör&sund tilbyder vi en speciel medlemsrabat på 15 %, mod forevisning af medlemskort.

Tilbuddet gælder på alle varer som forhandles i vores butik (også tilbudsvarer), samt til behandlinger på vores klinik.

Rabatten gives alene mod forevisning af medlemskort og kan ikke kombineres med andre rabatordninger.

På gensyn hos Creme de la Creme, Stengade 54, 3000 Helsingør – et univers inden for skønhed.

Madsens Gardinservice

Madsens Gardinservice tilbyder en helt speciel rabat aftale til medlemmer af ör&sund, du får 15 % rabat mod forvisning af medlemskort.

Madsens Gardinservice udbyder den højeste kvalitet, samt garantere at vi altid gør vores yderste for at efterkomme kunders ønsker. Madsens Gardinservice har sin egen flotte og brede gardin og solafskærmning kollektion, , som levers efter forespørgsel.

Ring efter gardinbussen på 49 13 66 09 eller besøg www.madsensgardinservice.dk

Less Vegas

Helt eksklusivt tilbydes medlemmer af ör&Sund 10 % rabat hos Less Vegas.

Butikken åbnede september ’15 og har allerede opnået omtale i bl.a. Berlingske, AOK og indretningsmagasinet RUM.

Less Vegas danner rammerne for et helt personligt indretnings- og livsstilsunivers med nøje udvalgte mærker kombineret med smukke vintagefund fra Europa.

Blandt mærkerne kan nævnes Friends & Founders, Karin Blach Nielsen, AYTM, File under Pop, Yvonne Koné m.fl.

Vi glæder os til at se dig! Less Vegas / Strandvejen 114, 2900 Hellerup / +45 60 229 114, info@lessvegas.dk Bemærk at rabatordningen gælder ikke udsalgsvarer eller allerede nedsatte varer.

https://www.facebook.com/Less-Vegas-927147360679591 https://instagram.com/lessvegas/ http://www.aok.dk/shopping/less-vegas

Optikhuset

Som medlem i ör&sund kan du nu købe briller i Optikhuset og spare 15% på både stel og glas.

Du skal blot medbringe dit medlemskort til ör&sund.

Optikhuset har et stort udvalg af stel og dygtige optikere som kan hjælpe og vejlede dig. Book tid til synsprøve online på www.optikhuset.dk

Café Kaiser

Du får 10% på hele regningen samt drikkevarer hos CAFÉ KAISER i Helsingør.

Prøv en af deres lækre sandwich, brunch, salater eller deres lækre 3 retters aftenmenu. Læs mere om Café Kaiser her: www.cafekaiser.dk/

Strandvejsristeriet

Vi tilbyder 10 % på vores kaffe enten hvis man køber en pose med 250 g, 500 g eller 1000 g ved fremvisning af medlemskort fra ör&sund.

I en af Kronborgs smukke gamle bygninger finder du Strandvejsristeriet, hvor vi dagligt rister kaffebønner fra så eksotiske steder som Guatemala,Brasilien, Peru, Costa Rica og Etiopien m.fl. vores kafferisteri er familieejet og holder til i lokaler, hvor soldaterne gennem 350 år er blevet bespist.

Vi importerer de friske og grønne kaffebønner og rister dem først i takt med bestillingerne. Det sikrer kaffeelskere en særdeles velsmagende kop kaffe hver gang. Hos Strandvejsristeriet arbejder vi altid ud fra en målsætning om at få alle nuancer, aromaer og smag ud i koppen.

Strandvejsristeriet blev skabt hjemme i køkkenet tilbage i 2005, hvor vi eksperimenterede med at riste kaffebønnerne helt perfekt. Siden flyttede vi ud i en tilbygning og senere hen til et stort lokale i Kvistgård i takt med den stigende  efterspørgsel. Da det lokale også blev for småt (og det var stort), flyttede vi ind på Kronborg. Her producerer vi udelukkende kaffe af fineste kvalitet til det danske marked. Velkommen i vores kafferisteri.

Besøg os på Kronborg 12 A – 3000 Helsingør.

www.strandvejsristeriet.dk

info@strandvejsristeriet.dk · T 26 81 89 87

Blue Sportswear

Blue Sportswear hos ör&sund !

Blue Sportswear har lavet en lille udstilling og shop ved receptionen, så alle kvinder kan få mulighed for at prøve og købe – det er høj kvalitet og lækkert tøj til træning og fritid. Har vi ikke din størrelse bestiller vi direkte fra bluesportswear til dig. Som medlem får du 10 % rabat på Blue tøj.

Du kan se mere her

– eller se hele kollektionen hos Blue Living

Som medlem hos ör&sund får du 10% rabat på ALT i den nye, lækre butik “Blue Living”, Strandgade 53, Helsingør. Her kan du købe tøj fra Nike, Casall, Blue, Danza m.m. samt dejlige theer og meget mere.

Kig ind hos Blue Living – og husk dit medlemskort.

Birgitte P

Lokalt keramik i Humlebæk

Birgitte arbejder både med dreje- og pladeteknik. Hun holder mest af det meget rustikke og krakkelerede Raku, en gammel japansk brændingsteknik, der pga. den voldsomme proces giver nogle fantastiske og unikke resultater. Som pendant til Raku arbejder Birgitte også meget med porcelænsler, hvor der kan frembringes nogle helt anderledes sarte, forfinede og samtidig holdbare emner.

Som medlem af ör&sund får du 10% rabat på køb hos Birgitte P.

Du kan se mere på www.birgittep.com

Lulu’s Butik – Luls’s Love

Du kan nu som medlem af ör&sund få 10% i rabat hos Lulu’s Love & Lulu’s Circus. Her finder du tøj til kvinder & børn. Kig forbi butikken i helsingør på Stengade 36 eller besøg www.luluslove.dk

Cooltights

Som medlem af ör&sund får du 10% i rabat på alle produkter på deres hjemmeside https://cooltights.dk/ Når du har fundet dine varer, skal du indtaste rabatkoden: orsund og så får du 10% rabat på hele dit køb, også på nedsatte varer.

Hos Cooltights.dk er kundeservice altid nr. 1 Herudover sælger vi de absolut bedste produkter som du kan finde på markedet, dette gælder blandt andet løbetights fra 2XU og Skins, eller t-shirts, trøjer og sko fra Under Armour. Herudover har vi en masse helt nye ting som du med garanti ikke har set tidligere.

Bloomit

 

Ved at bruge rabatkoden “SUND” får du 10% rabat på alle ordrer på Bloomit.dk.

Du får rabatten ved at indtaste koden i feltet “rabatkuponer” på betalingssiden – Lige før siden, hvor du udfylder dine kortoplysninger.

Bloomit er en dansk, online blomsterhandler, som gør det muligt at sende blomster, gavekurve, god vin og andet til dine kære – lige meget hvor i landet de bor.

Webshoppen indeholder produkter til enhver anledning, heriblandt: Fødselsdage, bryllupper, begravelser, barnedåb, Mors Dag, Valentinsdag, konfirmationer og påske.”

BOMO

Som medlem af ör&sund får du rabatkoden ”bomo-sund”, som giver dig 10% rabat på alle ordre hos Bomo.dk.

På webshoppen Bomo finder du et bredt udvalg af computertasker, sleeves og covers til enhver smag. Udover at give din bærbare computer den optimale beskyttelse, så gør Bomo også en dyd ud af at levere et unikt og nøje udvalgt sortiment, du ikke finder andre steder.

Brug rabatkoden ved at indtaste den i feltet ”Gavekort” på betalingssiden.

Du kan se mere på Bomo.dk

Shapeit.dk

SHAPEIT.DK – DANMARKS BEDSTE FITNESS UDVALG TIL KVINDER! – Shapeit.dk

Som medlem af ör&sund fitness tilbydes du 15% på dit køb på Shapeit.dk lækre onlineshop. Koden udleveres i receptionen.

Shapeit.dk ApS er en familie ejet virksomhed beliggende i Hørsholm – Nordsjælland. Shapeit.dk startede op i December 2015 med fokus på fitness og fitness fashion til kvinder, samtidig fokuseres der enormt meget på den gode service, samt at opretholde den gode kundekontakt. I 2017 åbnede vi vores første fysiske butik i Hørsholm, og vi har ambitioner om, at åbne 2 nye butikker i 2018. Til dagligt bliver vores butik og vores webshop passet og drevet af verdens bedste ansatte, som sørger for at vores kunder får den bedste oplevelse ud af at handle hos Shapeit.dk.