Bodybike2018-11-21T10:13:20+00:00

Bodybike

Bodybike konditionstræning på vores Watt BodyBikes

Velkommen til Bodybike programmet i ör&sund. Alle kan deltage, og der er altid et hold, der passer til dit niveau. Du behøver ikke at være i form inden du begynder at dyrke Bodybike. Efter du har deltaget på de første timer, mærker du hurtigt at Bodybike er:

  • Fedtforbrændende Intensivt og hårdt, men da resultaterne hurtigt kan ses, bliver men nemt glad for Bodybike. Alt efter højde, vægt og indsats kan man forbrænde mellem 300 og 800 kalorier på en Bodybike time.
  • God kondi Bodybike er højintensitetstræning hvor du får pulsen op, dette er med til at opbygge en god kondition, samtidig nedsætter du risiciene for hjertesygdomme, blodpropper mm.
  • Dit eget tempo Husk at du kan deltage i en Bodybike time i dit helt eget tempo, dog anbefaler vi at du begynder på vores Basis bodybike hold. Uanset hvilken hold du vælger bestemmer du selv din hastighed, og derved også dit fremskridt i dit eget tempo.
  • Coretræning Når du står op på cyklen og giver den max gas, træner du ikke kun dine ben samt din kondition.. Du træner samtidigt rigtig meget din mave og ryg.

Gratis lån af Bikesko & håndklæde

Du kan altid låne dine bikesko gratis hos os. Vi har en størrelse af alle bikesko, som udleveres efter først til mølle. Skulle din skostørrelse være udlånt, kan du istedet låne et sæt tå-clips. Det er nogle gange de små ting, som gør den store forskel, som vores gratis håndklæde service på alle bikehold.

Godt at vide

På alle vores cykler kan anvendes SPD og LOOK delta klamper (de røde). Husk en drikkedunk. Hvis du skulle have glemt en, kan du købe en kildevand i receptionen til kr. 10.-

Din egen pulsmåler

Ønsker du at få din puls vist under timen, skal du anskaffe dig en ANT+ pulsmåler.

Der er flere hjemmesider, som sælger ANT+ pulsmålere. En dansk hjemmeside er Cykelgear. Skriver du ör&sund fitness i kommentarfeltet på side 2, koster pulsmåleren kun kr. 269.-

Spivi pulssystem

Spivi er et tilbud til dig, som ønsker at kunne logge ind med alle dine informationer hurtigt og enkelt via din smartphone inden timens start. Efter timen får du tilsendt en mail med alle dine resultater.

Det første du skal gøre er at oprette din profil på Spivi. Hent deres APP til Iphone eller Android.

Når du er oprettet med dine informationer, er de gemt på vores servere, og derefter tager det kun 30 sekunder at logge på systemet inden din Bodybike time.

Ønsker du at få din puls vist på storskærmen, skal du bruge en ANT+ eller en Bluetooth pulsmåler. Derefter skal du på telefonen under indstillinger trykke på PAIR HR-STRAP.

Vi skal gøre opmærksom på, at Windows telefoner ikke understøttes af SPIVI.

Læs mere om vores forskellige Bodybike hold herunder

Go’ morgen 45 min

Go’ morgen 45 min


HIIT

HIIT


Booster

Booster


Race

RACE


Leaderboard

Leaderbord


Colour 

Colour