Annette Dalsgaard2018-12-17T12:12:28+00:00

Annette Dalsgaard

Effektive og synlige resultater med god kost & personlig træning

Jeg sikrer, at din træningsindsats giver dig fuldt udbytte – hver gang! Mine mange års erfaring som aerobic, fitness og personlig træner, mit smittende drive og engagement gør at du yder det optimale.

Jeg lærer dig at træne med høj kvalitet og præcision – og ikke mindst sørger for at din træning er motiverende, varieret og korrekt.

Jeg hjælper dig med at nå og fastholde dit mål på en enkel og overskuelig måde. Træning, kost og restitution er de tre hovedpunkter, der skal til for at opnå og opretholde en sund, stærk og slank krop, både lige nu og resten at dit liv.

Jeg tager udgangspunkt i:

  • Din fysiske form
  • Dine kostvaner
  • Dine ressourcer og livstil

Så du opnår:

  • Vægttab
  • Øget muskelmasse
  • Forbedret kondition
  • Veltrænet og sund krop

Jeg fokuserer primært på Tabata træning som er en HIIT –(high intensive intervaltræning) en blading af pulstræning og kropsvægtøvelser.

Om holdtræning

Personlig træning på små hold er en kombination af fordelene ved individuel træning med det, at være sammen på et hold. Holdtræning giver en social bonus hvor jeg stadig sørger for du udfører øvelserne korrekt, og du får optimalt ud af din træning og undgår skader. Der er max 8 personer pr hold.

Om individuel træning

Her fokusere jeg 100% på dig alene og sørger for, du får optimalt udbytte ud af din træning. Jeg er der for at kickstarte en bedre form, opstramning og toning af din krop eller mere muskelmasse. Jeg støtter og motivere dig, og sørger for du udfører øvelserne korrekt, så du undgår skader.

Vægttab handler om kalorier ikke kulhydrater

Hvordan sætter du gang i vægttab?

En time styrketræning med helkropsøvelser 3-4 gange om ugen og en ukompliceret men planlagt kost ud fra enkle retningslinjer, er den kostfilosofi, jeg selv følger, og mange af min kunder har stor succes med. Ingen fødevarer er i sig selv sunde eller usunde, fedende eller slankende, men doseringen kan være mere eller mindre hensigtsmæssig i forhold til dit mål.

Man taber sig præcis lige så let (eller svært) ved at skære ned på fedt, som ved at skære ned på kulhydrater; man taber sig med sikkerhed, når man er i kalorieunderskud; og man taber sig med sikkerhed IKKE uden at være det – lige meget hvor lidt kulhydrat man spiser, og hvor meget fedt man indtager.

Der findes ikke en ultimativ kostplan, ligesom der heller ikke findes et ultimativt træningsprogram. Selvom du spise lige hvad du har lyst til, kan du stadig opleve vægttab. Spørgsmålet er så blot, om det er fedt eller muskelmasse du taber. Jeg giver dig en simpel og ukompliceret kostvejledning, tricks, guidelines og gode råd i massevis, og du lærer, at være kritisk og bevist om det du indtager, og konstruerer din egen, unikke sammensætning.

Om Annette

Som personlig træner & kostvejleder er det min fornemmeste opgave at hjælpe dig til at opnå et sundere jeg – fysisk såvel som mentalt – og finde præcis den træningsform som du er glad for. For kun den træning som bliver gjort, er effektiv.

At du kommer i mål er drivkraften og glæder ved mit arbejde.

Min passion for personlig træning og mange års erfaring med holdundervisning gjorde, at jeg i 2014 startede mit firma FIT AND SHAPE.

Mine uddannelser:

Less Mill BODYATTACK Instructor – 2011

Less Mills BODYSTEP Intructor – 2010

Biking Instructor – 2006

International Personal Trainer v/ Fitness specialists Inc Diana McCaughey, MA – 1998

Less Mills PUMP Intructor – 1996

Aerobic Instructor – Scandinavian Aerobic Academy v. Betina Borg – 1995

Fitness Instructor- Scandinavian Aerobic Academy v. Betina Borg – 1995

Lederuddannelse fra Idrætshøjskole Sønderborg – (Badminton, Skovtræning, vægttræning, Windsurfing)(1986)

Priser:

1 time kr. 750.-

5 x 1 time kr. 3.500.-

10 x 1 time kr. 6.500.-

Kontaktinfomation:

Mobil:61 73 69 11
Email:adalsgaard@outlook.dk
www.fitandshape.dk