Akupunktur2019-01-29T10:00:03+00:00

Akupunktur

Akupunktur behandler Dorthe Sinkbæk

Akupunktur er en effektiv, kinesisk behandlingsform, som skaber balance i krop og sind. Når du har det godt, er der balance i dit energisystem. Når du har det dårligt, fx når du har smerter, er nedtrykt eller stresset, er det tegn på ubalance. Akupunktur stimulerer og fremskynder kroppens medfødte evne til at reparere og helbrede sig selv. En akupunkturbehandling er effektivt til spændinger, smertebehandling, betændelser, allergiske lidelser, mave-tarm forstyrrelser, angst, hormonelle lidelser m.fl.

Typisk starter en behandling med, at du fortæller om dine symptomer. Jeg stiller en diagnose og begynder selve behandlingen, som foregår ved, at jeg placerer tynde, sterile nåle på bestemte akupunkturpunkter. Nålene arbejder, mens du ligger og slapper af.

Mange undgår akupunkturbehandling, fordi de er nervøse for, at det gør ondt. Og det er ingen hemmelighed, at det prikker lidt i huden, når du får nåle i. Den gode nyhed er, at akupunktur ofte virker med det samme, og at de fleste er positivt overraskede over, hvor hurtigt man slapper af og finder indre ro under behandlingen. Ofte kan det være en fordel at kombinere akupunktur med zoneterapi eller massage.

Vi snakker selvfølgelig, om hvad der er bedst for dig, når du kommer.

Er du medlem af Sygeforsikring Danmark kan du få tilskud til akupunktur, uanset hvilken aktiv gruppe du er med i. Og har du en sundhedsforsikring, giver den ofte 8-12 fuldt betalte akupunktur behandlinger pr.år. Jeg er medlem af Danske Akupuktører og RAB registreret akupunktør.

Priser og booking

Akupunktur: 550,-

Du kan bestille tid ved at kontakte mig på telefon 23441425. Det er ikke muligt at betale med dankort, så hav venligst kontanter med. Beløbet kan også indsættes på konto 3183 – 3183 44 26 86 eller via Mobilepay på 23441425.

Får du brug for at melde afbud til en behandling, skal du kontakte mig senest dagen før. Ved afbud samme dag, koster det kr. 300,-. Udebliver du, skal du betale fuld pris. Jeg glæder mig til at se dig.

Venlig hilsen Dorthe Sinkbæk