Zoneterapi

Zoneterapeut Dorthe Sinkbæk
Zoneterapi øger din energi, afhjælper stress, smerter, spændinger og styrker dit immunforsvar. Zoneterapi genopretter kroppens naturlige balance og fremmer energi flowet i din krop og er samtidig forebyggende mod sygdom og stress.
Ved vores første møde, spørger jeg ind til de problemer, du kommer med og de eventuelle smerter eller udfordringer, du har. Hvis du har smerter, snakker vi om hvilke, hvornår de er opstået, og hvad du selv kan gøre for at afhjælpe dem.
Ved hjælp af tryk på fødder og underben giver jeg din krop signaler til de forskellige områder og organer, som skal have hjælp til at helbrede sig selv. De fleste sygdomme kan påvirkes med zoneterapi og mange kan afhjælpes helt.
Zoneterapi må godt kunne mærkes, men du skal samtidig kunne slappe af og nyde, at du gør noget godt for dig selv og din krop.

Jeg er uddannet i traditionel, kinesisk zoneterapi, har arbejdet med zoneterapi i 18 år og har en god fornemmelse for din krops signaler gennem dine fødder.
Ofte kan det være en fordel at kombinere zoneterapien med akupunktur eller massage.

Vi snakker selvfølgelig, om hvad der er bedst for dig, når du kommer.

Du kan bestille tid ved at kontakte mig på telefon 2344 1425.
Det er ikke muligt at betale med dankort, så hav venligst kontanter med.

Beløbet kan også indsættes på konto 3183 – 3183 44 26 86 eller på Mobilepay 23441425.

Får du brug for at melde afbud til en behandling, skal du kontakte mig senest dagen før. Ved afbud samme dag, koster det kr. 300,-. Udebliver du, skal du betale fuld pris.
Jeg glæder mig til at se dig.

Venlig hilsen
Dorthe Sinkbæk

Behandler:
Dorthe Sinkbæk

Priser

Zoneterapi: 550,-

book nu