Yoga i Espergærde

Yoga i Espergærde – yoga er foreningen mellem et sundt indre og et sundt ydre. Mange har dog behov for at kombinere den rolige og indadskuende yoga med træning, som får pulsen højere op.

Leder du efter yoga i Espergærde, men har du samtidig brug for mere traditionel fitness, eller mere fysisk krævende holdtræning, så tag et kig på Ör&Sunds mange fitness- og velværetilbud. Vi tilbyder både afspændende og styrkende yogatimer samt en bred vifte af anden holdtræning, fra pilates til bike hold. Derudover har du også mulighed for træning af kredsomløbet i vores fitnessområde.

Vores medlemmer har adgang til vores fitnessfaciliteter, samt al vores forskellige holdtræning, herunder også de forskellige yogahold. Hos Ör&Sund, er vi fokuserede på at give vores medlemmer gode oplevelser i behagelige rammer, hvad enten de træner krop, sjæl eller begge dele.

Læs mere om vores fitness

En uges gratis prøvemedlemskab

Du har mulighed for at prøve vores faciliteter godt og grundigt af, inden du bliver medlem, da vi altid tilbyder en uges gratis prøvemedlemskab. Kontakt receptionen på tlf. 49 19 38 00 for mere information.