Ny udstiller – ny kunst i huset

Udstilling fra 8. Maj til 10 juli
på Ör&sund af Christina Bardram

At kunne formidle stemninger, og diversiteten i struktur og farver –  fra oplevelser primært i naturen  – er drivkraften i mit maleri.
Således er de mange blå værker, afsæt fra mange års studier af tusmørke, og den blå iris´s papirtynde kronblade.
Udstillingen viser et bredt spænd i mit arbejde – også over tid.
Akvarellerne er den røde tråd. De er mine studier og skitser. Den høje ananas er fra skoletiden i 80´erne og indramningen med brownies er herfra foråret  –  hvor jeg arbejder med illustrationer til et sirupsprodukt.

Den høje iris som hænger ved trappen, er fra en periode i 0´erne, hvor jeg var nok var bedst kendt netop for store blomstermalerier. I den periode var jeg tilknyttet et galleri i Bredgade, Oslo, Seattle , og DGV på Fyn, jeg deltog i de store kunstmesser og udstillede også lokalt på Marienlyst Slot, Galleri Orange, Andersen Art og Lene Kahr´s skønne interiør butik i Espergærde.

Maleriet med en kvinde i en taxa (nr 48), som hænger i underetagen, er fra en tid, hvor jeg malede stills fra film. Motivet er fra cultfilmen “In the mood for love” af Wong Kar-wai – kvinden er Meggie Cheung, som havde den kvindelige hovedrolle. Der hænger 2 andre malerier i kælderen inspireret af stills fra den film. 53) Scenes from a bedroom og 54) Still.

Maleriet i receptionen og dem i den store sal er en slags overgangsværker – de er mindre figurative – og starten på det udtryk, hvor jeg er idag. Serien i den store sal, er malet udfra fotografier optaget i Indien, ud af et vindue. Foran vinduet havde jeg hængt en sari – mod myg.

Det nyeste værk er nr. 39 – som nok stadig dufter lidt at citrusterpentin.

Fredag d. 19. Maj kl 17 byder vi på et glas vin og lidt “artist talk” – og alle er meget velkomne.