Moderne fitness i Humlebæk

Ör&Sund er et moderne livsstilscenter med en bred vifte af tilbud indenfor styrketræning og velvære.

Hvis du leder efter muligheder for at dyrke fitness i Humlebæk eller omegn, bør du besøge vores moderne faciliteter.Vi tilbyder, som de eneste, en hel uges gratis prøvetræning, inden der tegnes abonnement.

Ör&Sund tilbyder træningsfaciliteter for den kræsne motionist. Dine behov og ønsker er vores primære fokus, og vi går langt for, at du kommer til at føle dig velkommen og godt tilpas. Når det gælder fitness i Humlebæk og omegn, finder du ikke mere moderne faciliteter end hos Ör&Sund. Som medlem får du en personlig program-nøgle med alle dine øvelser, samt dit træningsprogram. Hver gang du træner, starter du med at sætte nøglen i ”Træningsassistenten”, som er en computer, der anbefaler dagens øvelser og holder styr på dit program. Når du slutter din træning, gemmes dine fremskridt på nøglen. Du kan således altid se din træningsindsats, samt hvad du har fået ud af det.

Kom hurtigt i gang

Før du får din personlige nøgle, får du tilknyttet en træningsvejleder, som sammensætter et personligt program ud fra dine egne ønsker og behov. Du kan således hurtigt komme i gang med en effektiv fitness i Humlebæk, som er målrettet dig personligt. Du kan efterfølgende få en gratis månedlig opfølgning hos vejlederen, hvor dit træningsprogram udvikles og rettes ind.

Læs mere om vores fitness tilbud i Humlebæk

Mange nyder godt af en personlig træner, som kan være med hele vejen og inspirere, samt motivere. Ønsker du en intensiveret træning med en mere kontinuerlig vejledning, har vi en række erfarne og højtuddannede personlige trænere stående til rådighed.

Lær vores personlige trænere at kende.

Ör&Sund tilbyder dog meget mere end den personlige fitness i Humlebæk. Vi har en lang række holdtræningstilbud, som du også får adgang til som medlem.

Vi har ugentlige hold i:

Læs mere om de forskellige hold

Din vej til personlig og moderne fitness i Humlebæk
Som det eneste fitness center, tilbyder vi vores nye potentielle medlemmer en hel uges gratis prøvetræning. Du kan kontakte receptionen på tlf. 4919 3800, hvis du vil vide mere eller tilmelde dig en prøveuge.

Tilmeld dig fitness i Humlebæk

Vi servicerer også vores naboer
Selv om du ikke bor i Humlebæk, er du naturligvis stadig velkommen hos Ör&Sund. Vores eksklusive tilbud er et oplagt alternativ til de eksisterende fitnesscentre.