Massage

Massør Dorthe Sinkbæk

Fysiurgisk massage er en effektiv, dyb behandlingsform, hvor du får løst op for de spændinger og smerter, som har sat sig i din krop. Fysiurgisk massage virker på en og samme tid smertelindrende, udrensende og afslappende på trætte, ømme muskler.
Min styrke som behandler er, at jeg relativt hurtigt finder dine smertepunkter og fornemmer, om du foretrækker og har brug for en relativ blød, lindrende og afslappende massage eller en mere dybdegående og effektiv behandling. Desuden er jeg god til intuitivt at fornemme, om du har brug for at tale under behandlingen eller brug for en behandling i stilhed.

Jeg tilbyder både afslappende helkropsbehandlinger og behandlinger med fokus på at løsne op for særlige problemområder, som fx:

·      Nakke-/skulder smerter
·      Lændeproblemer
·      Kæbespændinger
·      Spændinger i arme og ben
·      Generel anspændthed og/eller stress.

Ofte kan det være en fordel at kombinere massagen med zoneterapi eller akupunktur.Vi snakker selvfølgelig, om hvad der er bedst for dig, når du kommer.

Du kan bestille tid ved at kontakte mig på
telefon 23 44 14 25Det er ikke muligt at betale med dankort, så hav venligst kontanter med.

Beløbet kan også indsættes på konto:
3183 – 3183 44 26 86 eller via
Mobilepay 23 44 14 25.
Får du brug for at melde afbud til en behandling, skal du kontakte mig senest dagen før. Ved afbud samme dag, koster det kr. 300,-. Udebliver du, skal du betale fuld pris.

Jeg glæder mig til at se dig

Dorthe Sinkbæk

Behandler:
Dorthe Sinkbæk

Priser

Massage 30 min.: 350,-

Massage 60 min.: 700,-

Massage 90 min.: 1000,-

book nu