Fitness i Espergærde

Kun godt fem kilometer fra Espergærde, finder du et livsstilscenter med høj fokus på at give dig en god fitnessoplevelse ved hvert besøg.

Dyrker du allerede fitness i Espergærde, men vil prøve kræfter med et eksklusivt center, hvor mulighederne er mange, og dine behov er i centrum, så besøg os i Humlebæk og hør, hvad vi kan tilbyde netop dig.

Læs om vores forskellige medlemsformer

Som medlem hos Ör&Sund, får du sammensat et personligt træningsprogram. Du får en datanøgle med dit program, som lagres i vores computer i træningssalen. Hver gang du træner, aktiverer du nøglen, som så holder styr på dine øvelser og fremskridt. Medlemskabet giver også adgang til vores holdtræning. Vi har desuden højtuddannede personlige trænere tilknyttet, som kan give den krævende motionsudøver sparring, vejledning og motivation på den lange bane.

Træn gratis i en uge

Som de eneste på markedet, tilbyder vi potentielle nye medlemmer en hel uges gratis prøvetræning. Hvis du tænker på at flytte din fitness fra Espergærde til Humlebæk, er dette en oplagt mulighed for at prøve nogle nye rammer af. Ring på tlf. 49 19 38 00 og book en tid til en gratis prøveuge.