Yoga i Humlebæk

Få ro i sjælen og smidighed i lemmerne. Ör&Sunds yoga hold tilbyder yoga og mindfullness på flere planer.

Både erfarne yogadyrkere, samt folk, som vil prøve for første gang eller bruge yogaen som tillæg til deres øvrige træning, kan få god gavn af vores yoga i Humlebæk.

”En sund sjæl i et sundt legeme”, det var gymnastikinstruktøren og radiopersonligheden, Jesper Peter “kaptajn” Jespersens motto.  Nu kan du opnå netop dette ved at dyrke yoga i Humlebæk. Yogaen forsøger netop at bringe balance mellem krop og sind gennem en række smidighedsøvelser og meditation. Yoga betyder ”forening”, og på vores yogahold arbejder vi med at forene din fysiske velvære med din mentale tilstand, optimalt med henblik på at opnå ”Samâdhi” (Den højeste tilstand).

Yoga i Humlebæk er for alle

På vores yogahold, arbejder vi med en række af de mange retninger, som findes indenfor yogafilsosofien. Vi har således hold for alle, og selv nybegyndere kan følge med. Det er en udbredt misforståelse, at man skal være meget smidig for at dyrke yoga. Dels kommer smidigheden gennem de øvelser, vi laver på holdene, men yoga handler i lige så høj grad om vejrtrækningsøvelser, meditation og mentaltræning.

Vores yogahold:

 • Yoga / Meditation
  En introduktion til meditation og et godt sted at starte for nybegynderen.
 • Mindfull Yoga incl. Meditation
  Yoga- og vejrtrækningsøvelser, som hjælper dig til at finde fred i nuet
 • YogaINmotion ®
  Lær dig selv bedre at kende
 • Yoga chitta
  En yogapraksis, der dækker over flere forskellige retninger indenfor yoga. Øvelserne er centreret omkring den fysiske, følelsesmæssige, energetiske og spirituelle krop
 • Mindfulness
  Mindfullness er for alle, uanset træningsvaner og henvender sig til folk, med behov for at stresse af og finde ro og balance

Vil du dyrke yoga i Humlebæk, så kontakte receptionen på tlf. 49 19 38 00 for mere information. Yogaholdene er tilgængelige for alle vores medlemmer. Som medlem, har du adgang til fitnessfaciliteterne, samt vores øvrige holdtræningstilbud, foruden yogatræningen.

Læs om vores forskellige medlemsformer her.

Andre kan også være med

Vores yogahold i Humlebæk er naturligvis åbne for alle. Ôr&Sund er det oplagte sted at dyrke Yoga, hvis man vil kombinere den med fitness træning, massage, zone terapi og meget andet under samme tag. Ör&Sund beliggenhed gør os til det naturlige valg for yogainteresserede også fra: