Detox Saunagus nye tider

Detox, hudstimulerende & Sveddrivende Saunagus

Under ledelse af vores saunagusmester Signe, kan du opleve en saunagus, der for alvor sætter skub i udrensningen og øger stofskiftet.

Saunagus er en aroma terapeutisk oplevelse, der giver fornyet energi, en smidig hud og ikke mindst renser kroppen for affaldsstoffer. Når kroppen udsættes for saunagus, reagerer alle de hvide og røde blodlegemer, fordi de påvirkes af varmen og dampen. Kroppen tror den har feber og derfor aktiveres hele immunforsvaret. Dette gør at bakterier og vira bliver destrueret og transporteret væk.

De æteriske oliers helende egenskaber har været kendt og anvendt i tusindvis af år. Olierne har en positiv effekt på krop sind og ånd og optages både via luftvejene og direkte gennem huden.

Efter saunaen er det tid til det kolde gys. Når kroppen udsættes for vekslende varme og kulde, øges iltoptagelsen. Huden som er vores største organ, åbner og trækker sig sammen, og det giver en smidigere og smukkere hud. De kolde gys giver også kroppen et hormon-kick, som sætter gang i forbrændingen og giver fornyet energi.

Book dig til en af vores mange saunagus og få en total oplevelse, hvor alle dine sanser bliver stimuleret. Oplev fantastiske fortællinger og duft-eventyr.  Din krop smøres, skrubbes og plejes – og du bliver som født på ny.

Saunagus v/gusmester Signe

TIDER:

Onsdag d. 17 maj kl. 20.00 – 21.30
Onsdag d. 31 maj kl. 20.00 – 21.30
Søndag d. 11 juni kl. 16.30 – 18.00

Priser

Saunagus: 195,-

book nu