Charlotte Langkjær

Løbecoach for den øvede samt til dig som gerne vil igang med løb

Du vil møde én, der er så heldig at have indblik, uddannelser samt joberfaring i forskellige arbejdsmiljøer; det ”hårde” og det ”bløde”, men også inden for idrættens konkurrenceverden, som jeg tidligere har været en del af.

Jeg føler mig privilegeret og vil rigtig gerne dele ud af min erfaring til dig gennem et langt liv med sport. MEN – du er sikkert nysgerrig efter at vide, hvem jeg er, og hvad min baggrund er for at kunne tilbyde dig coaching i løb:

Jeg har:

– Tidligere været konkurrenceudøver i atletik
– 10 års erfaring fra det ”hårde” erhvervsliv via finans og marketing
– en ”blød” folkeskolelæreruddannelse, 19 år som lærer, primært udskolingen
– linjefag i idræt, svømning, dansk og fransk
– lærerjob på Endrupskolen i Fredensborg pt.
– 4 børn i alderen 27-12 med den samme mand
– løbet alle distancer fra 5km – marathon

Min naturlige sociale kompetence samt pædagogiske tilgang til mennesker, gør at jeg er god til at skabe relationer. Dette, sammen med daglig kommunikation, skriftligt og mundtligt, med elever, teamsamarbejde, sparring og videndeling med kollegaer og ledelse, gør mig i stand til at samarbejde med mennesker i alle aldersgrupper.

Hvilket menneske vil du møde?

Du vil helt sikkert møde en kvindelig passioneret løber, der brænder for bevægelse i hverdagen, og det gør jeg af den simple grund, at det er min livsstil. Jeg har nemlig nogle få motto’er og retningslinjer for mit liv, og de lyder således:

– ”do it or die”
– ”jeg har ikke tiden – men tager den”
– ”man kan altid løbe en 5’er”

De er en vigtig del af min personlighed, som er den humoristiske tilgang til livet. Du vil derfor altid møde mig smilende, positiv og engageret, ofte med en forholdsvis larmende latter.

Misforstå mig ikke, for du vil i samme person også få en coach, der er motiverende, struktureret og målrettet på dine vegne, nøjagtig som jeg er det over for mine elever hver dag på arbejdet.

Hvad kan jeg tilbyde dig som PERSONLIG TRÆNER:

Udover at få dig til at opleve glæden ved løb, og det overskud og den energi, det giver, så kan jeg næsten garantere dig, at du vil opleve en form for personlig udvikling.
Jeg har tre målgrupper samt ”det løse”, som ser således ud, og som naturligvis bliver udførligt og individuelt tilrettelagt efter behov og med respekt for den enkelte. Vær ærlig omkring, det liv du har, for det er lige så vigtigt at have tid til familien og arbejdet.

1. Uøvede – opnå 5 km

– Forløb på 10-12 uger, så garanterer jeg, at du kan løbe + opfølgning undervejs samt nogle fastsatte møder og motivation via beskeder på Facebook/SMS/mail etc. = kr. 6.000.- Sætte mål fra gang til gang – delmål og det endelige MÅL; at fuldføre og at kunne løbe 5 km uden stop.

Du kan tilkøbe mig til træningssessioner:

– Løbesko, hvilke? Udstyr…
– Løbestil?
– Vejrtrækning
– Fodisæt
– Stifte bekendtskab m intervaltræning
– Styrke- og stabilitetstræning (fokus på core, knæ og ankler)
– Stretch/yogabaseret
– Evt. tale om kostens betydning ift. træning mhp vægttab)

2. Øvede – mangler motivation, inspiration og variation til at løbe op til 10 km

Jeg ser på løbestil. Du vil evt. gerne gennemføre løb på 5/10 km
Forløb kan variere fra 4-12 uger = kr. 3.500.-/6.000.- Opfølgningssamtaler samt motivation via fb/SMS/mail
Du kan tilkøbe mig til træningssessioner.

– Målsætning/delmål?
– Krav og forventninger
– Udstyr (sko, tøj,
– Interval-, bakke-, længere/kortere ture
– Outdoortræning
– Styrketræning m fokus på core og arme
– Stretch/yogabaseret
– Tale om kostens betydning for præstation)

3. Delvist øvede og vil gerne gennemføre ½- eller hel Marathon:

Forløb 3-12 måneder, kan variere ift. udøvers træningstilstand
Opfølgningssamtaler samt motivation via telefon/fb/SMS/mail
Du kan tilkøbe mig til træningssessioner
3 mån: kr. 6.000.- 6 mån: kr. 10.000.- 12 mån:kr. 15.000- – Målsætning+delmål
– Krav og forventning ift. Privat- og arbejdsliv
– Forvent at bruge forskellige sko til div. løbepas og intervaller samt andet udstyr væskebælte til at øve væskeindtag samt kostråd, søvn etc. Etc

”Det løse…”

Måske har du brug for lidt vejledning omkring få ting til din løbe- eller triathlontræning? En enkelt times tilretning, inspiration, motivation, opbakning eller rådgivning?

Book mig en time ad gangen og få boostet din træning. Det vil forbedre dit løb og udbyttet af det med bare en times coaching.
Prisen er kr. 500.-

BEMÆRK!

Første coaching i et købt løbeforløb tager længere tid, da vi sammen skal tale om målsætning; delmål og endeligt mål samt dine ønsker for træning i forløbet. Typisk vil det vare en time. Yderligere tid kan tilkøbes à 30 min.- separat.

Hvis du har ferie eller andet fravær undervejs i forløbet, lægges det ikke til. Du køber et fuldt forløb og kan tilkøbe min coaching.

KONTAKTINFOMATION:

Mobil: 60 60 89 51
Email: charlotte.langkjaer@gmail.com