Bodybike i Espergærde

Leder du efter en sikker vej til vægttab, og er du bosat i Espergærde og omegn? Så er du hos Ör&Sund godt på vej i mod en god form med vores BodyBikes.

Vi har alt det moderne udstyr du kan ønske dig! Melder du dig på vores BodyBike undervisning/hold, kommer du til, at opnå din drømmeform på vores helt nye og moderne BodyBike Connect watt-cykler. Hvis du har et ANT+ bælte, bruger vi Vismox systemet, som du nemt og bekvemmeligt kan bruge. Dette gør, at du kan holde øje med din træning, og holde styr på hvor mange kalorier du forbrænder under din træning m.m. Du er kan læse mere om BodyBike og vores hold her.

Første uge gratis

Som medlem hos os giver vi dig fuld adgang til alle vores fitness faciliteter, herunder alle vores hold. Har du lyst til at starte til BodyBike i Espergærde, eller give dig i kast med nogle af vores andre fitness faciliteter og hold, så giver vi dig muligheden for at træne gratis i en uge. Så får du tid til at bestemmer dig for, om vi må være så heldige at have dig som medlem.

Kontakt os

Kom og besøg os i Espergærde. Her har vi et helt livstilscenter der venter på dig, når du kommer, er du meget velkommen til at henvend dig i vores reception, eller du kan kontakte os gennem vores kontaktformular her på siden. Du kan også give os et kald direkte på Tlf. 49 19 38 00